Blog,  Fantasier,  Glädjeämnen,  Loverboys,  Oralsex,  Sexäventyr,  Sexiga attribut

Vita, våta trosor

Det fanns en man i mitt liv, en före detta älskare, som varje gång vi träffades ville att jag skulle ha på mig vanliga enkla, vita trosor. Han blev så otroligt kåt på just sådana trosor, så det hände att han ringde och bad mig ta på detta. Sedan satt han och onanerade på sitt arbetsrum medan han fantiserade om mig i trosorna.

När vi träffades ville han att jag skulle stå mitt på golvet och puta med rumpan mot honom. Ibland satt han på en stol bakom mig och bara tittade, ibland stod han på knä och smekte min fitta utanpå trosorna tills jag blev helt galen av kåthet.

Han tog aldrig av mig trosorna, de skulle vara på hela tiden. Han sög och slickade på trosgrenen samtidigt som han förde in ett finger från sidan och pullade mig.

Hela det här scenariot låter kanske helt knäppt, men så var det absolut inte. Han var duktig på att bygga upp en stämning, och jag blev vansinnigt kåt av att han var bakom mig. Jag kunde inte se vad han höll på med. Ibland rörde han mig inte på vad som kändes som en evighet, men jag visste att han satt där och tittade på mina ben, lår, runda stjärthalvor, och vad som fanns mellan dem. Han visste att ju längre han väntade, desto kåtare blev jag. Och då blev också trosorna fuktiga, varma och till slut sexigt våta.

Det hela slutade alltid med att han drog grenen åt sidan för att känna med sitt ollon hur våt fittan var. Gled det med lätthet fram och tillbaka mellan blygdläpparna var han nöjd. Då tryckte han ollonet mot grottöppningen, och tryckte in den i sin fulla längd med en kraftig stöt.

Sedan knullade han mig tills jag skakade i hela kroppen och skrek ut min orgasm. Sekunden efter sprutade han mig full med sin säd som rann ner i mina trosor, som han sedan tog med sig hem.