Blog,  Fantasier,  Glädjeämnen,  Sexäventyr,  Telesex

Vi möttes i dörren …

… och jag vinkade till honom att följa efter.

Mannen jag fattat intresse för var en total främling, och jag visste att jag ville ha honom. Känna hans lem i alla mina hål.

Utan ett ord följde han efter. Jag gick till baksidan huset och ställde mig med ryggen mot väggen. Jag drog upp klänningen till midjan och blottade mitt nakna kön för honom.

Det fanns inte en tillstymmelse till minsta tvekan från hans sida. Kuken åkte ut ur byxorna samtidigt som han tryckte ner mig på knä framför honom. Ollonet var grovt och alldeles blankt med små kåta droppar på toppen. Hungrigt slickade jag i mig de små pärlorna medan mina läppar gled nedför det hårda pulserande skaftet. Jag tänkte ge honom en avsugning han sent skulle glömma!

Min tunga lekte runt roten, ner mot pungen, upp igen, och jag slickade längs med kuken som om jag slickade på en stor glass som höll på att smälta. Han stönade och vred på sig vilket gjorde mig ännu kåtare och hungrigare.

Jag gapade stort och sög in hans stora lem rakt ner i halsen. Jag tog hela kuken så långt ner det bara gick och rörde mitt huvud i juckande rörelser så att kuken gick in och ut i långa jämna tag. Allt medan jag sög och slickade där jag kom åt.

Han höll händerna runt mitt huvud som om han ville försäkra sig om att jag inte skulle sluta, vilket var det sista jag tänkte. Jag sög och sög. Slickade och slickade.

Ollonet var nere i halsen på mig när jag kände hur han med våldsam kraft sprutade rakt ner i mitt inre. Jag svalde och svalde för att inte kvävas av den stora satsen. Allt sög jag i mig och jag njöt av den salta smaken av sperma.

Sedan ställde jag mig upp, torkade mig om munnen samtidigt som jag tryckte ner honom på knä framför mig. Med båda mina händer särade jag på blygdläpparna och blottade min klitoris.

-Ät! Beordrade jag honom.