Blog,  Fantasier,  Glädjeämnen,  Loverboys

Vårkänslor och trädgårdsarbete

Jag kastade mig ner i en av solstolarna som jag precis ställt ut i trädgården. Jag drog av mina jordiga handskar och sparkade av mig stövlarna – jag var fruktansvärt varm och svettig efter att ha rensat i trädgården efter dess vintervila. I lite mer än tre timmar hade jag stått på alla fyra, med rumpan rakt upp i vädret, och krafsat bort vissnade växter och gjort fint i rabatterna.

Jag drog med baksidan av handen över min svettiga panna, suckade djupt och tog en stor klunk av det kalla, vita vinet som min väninna hällt upp åt mig strax innan hon klapprade iväg på sina höga klackar – allt annat än vad jag trampat runt i under dagen. Jag tittade på mina leriga stövlar som låg i en hög bredvid bubbelpoolen. Samtidigt, i ögonvrån, kunde jag skymta min granne som satt på sin terass och vände blad i en tidning. Något sa mig att han inte läste tidningen – istället fick jag en bestämd känsla av att han studerade mig, där jag satt i mina korta shorts och ett tunt urringat linne. Det var en förvånansvärt varm och solig dag i mitten av april.

Bubbelpoolen, ja! Varför inte ta mig ett dopp där, nu när jag var så varm och svettig? Sagt och gjort! Utan att låtsas om grannen, som för övrigt var en mycket vältränad man – och dessutom vansinnigt sexig, drog jag av mina kläder och gick naken bort till poolen. Jag kände hans blick på min kropp när jag gled ner i det ljuvliga vattnet. Jag hade tagit med mig mitt vinglas och låg nu och njöt I fulla drag – både av poolen och det svala vinet, men lika mycket av synen av min granne, som inte längre kunde dölja sitt intresse. Han hade rest sig upp ur stolen precis i samma ögonblick som en tanke slog mig; jag vill knulla! Jag kände i varenda fiber i min kropp att jag ville att min granne skulle komma över och knulla mig riktigt hårt utan något onödigt prat! Bara glida ner i bubbelpoolen och ta mig! Köra in sin härliga kuk, som jag kunde ana under de tajta jeansen han bar, och köra in sin lem hårt och djupt min fitta!

Han stod nu framför mig och bara tittade på mig. Han sträckte ut handen efter mitt vinglas och tog en djup klunk innan han började dra av sig jeansen. Under jeansen fanns inga kalsonger så hans kraftiga kön stod som i givakt, där han stod helt naken framför mig. Mina bröstvårtor styvnade och det sög till i min fitta. Vilken härlig syn!

Undrar du hur det skulle kännas att knulla mig i bubbelpolen? Slå mitt nummer nu så skall jag berätta för dig exakt hur det känns – ring nu! Jag väntar på ditt samtal!

Din kåta Hanna