Blog,  Fantasier,  Glädjeämnen,  Oralsex,  Sexäventyr,  Sexställningar,  Telesex

Väntar på dig

Jag har inte kunnat vara så mycket på linjen i sommar, men nu börjar snart livet återgå till sin normala lunk. Du ska veta att jag saknat oss och hur vi kåtar upp varandra. Det finns inget bättre än sköna, upphetsande sexsamtal där vi hör varandras åtrå och lusta, och fantiserar om spännande och ibland riktigt porriga sexmöten.

Sommarvärmen är fortfarande här och då vet du att jag sitter helt naken när du ringer, men det lär nog inte dröja så lång tid förrän jag ligger på min fäll klädd i olika sexiga kläder. Jag gillar att klä upp mig inför våra samtal så att du ska få lite extra att fantisera om, och dessutom blir jag extra tänd när jag kan smeka mig själv över mina stay-ups, trosor och liknande plagg. Det känns mer på “riktigt” då.

Din alltid lika kåta Hanna