Blog,  Oralsex,  Sexäventyr

Tjugo år tror jag visst att jag var

Jag hade avklarat mitt första år på universitetet och rest till Irland, av alla ställen, för att sommarjobba på en pub. Svenska flickor har alltid varit populära och dricksen skulle jag nog kunna leva på ett tag. Jag hade kommit i kontakt med barägaren en gång när jag spelade nätpoker. Kan du tänka dig! 😀 Det bor helt klart en speldjävul i mig och dessutom är jag grym på Texas hold’em. Denna färdighet drygade ut kassan många gånger, när jag var en fattig student. Hur som helst, jag och barägaren, som hette Mike, började chatta och jag talade om att jag sökte sommarjobb, gärna i ett annat europeiskt land. Och på den vägen var det.

Mike visade sig vara en stor rödhårig man runt 40 med yvigt skägg, bullrande skratt och stora gester. Han var lång och stark som en jätte, och såg verkligen ut som en parodi på en viking. Vi kom överens direkt och jag älskade att jobba med honom. Hans fru däremot var inte lika begeistrad … Hon blängde ofta surt på mig de gånger hon kom till puben, men jag log alltid glatt tillbaka vilket gjorde henne ännu mer sur.

På bara någon vecka fick jag mer ansvar och jag tyckte det var jätteroligt att skämta med gäster, tappa upp öl (det krävs mycket övning för Guiness ska du veta), och lära mig allt om irländska festvanor.

Mike var väldigt omtänksam och noga med att jag skulle ha det bra. Det fanns ytterligare två anställda så jag hade alltid en pubkollega som kunde hjälpa mig om det krisade. Men en regnig tisdagkväll var det bara jag och Mike som jobbade. De sista öldrickarna gick hem tidigt, så vi passade på att städa undan lite och fylla på i baren. Mike , som var väldigt glad i Guiness, hade tömt några pints under kvällens gång och var på extra gott humör. Med djup basstämma sjöng han “Guiness make you strong”, satte händerna i midjan och började skutta runt i något som liknade den irländska dansen reel. I glädjeyran tappade han balansen, välte några glas och lyckades skära sig på högerhanden. Blodet rann och jag fick snabbt ut honom köket där förbandslådan fanns. Jag höll som bäst på att plåstra om honom när jag kände en hand glida upp under min korta kjol. Han satt ner på kökets enda stol och smekte min rumpa upp och ner med sin stora kraftiga hand. Jag hade en minimal svart stringtrosa i spets, under mina tunna nätstrumpor, och kände hur värmen spred sig från hans ömma smekningar. Handen fortsatte ner över låret, in mellan låren för att sedan kupa sig runt mitt venusberg. Jag harklade mig och sa med så stadig röst jag kunde att jag måste kontrollera om vi låst dörren till puben. Han svarade inte utan tog bara min hand och lade den över sitt skrev medan hans andra hand rörde sig fram och tillbaka i sidled mellan mina blygdläppar. Jag var förlorad!

Jag hade ingen erfarenhet av äldre män, fyrtioåringar var ju äldre när man var tjugo … och det var onekligen galet spännande. Bulan under hans byxor var enorm, ja hela han var enorm, och jag kände hur min fitta vibrerade bara jag tänkte på att få smaka på hans påle. För ja, det var en riktig påle! Han lyfte upp min kjol och pressade sitt ansikte mot mig. “Åh, du doftar underbart”, sa han och drog ner mina nätstrumpor. I nästa sekund var hans tunga i full fart och nu var det min tur att tappa balansen för benen nästan vek sig under mig. Jag tog stöd mot köksbordet när han höll isär mina blygdläppar med båda händerna och slickade mig på ett sätt jag aldrig tidigare upplevt. Det var så skönt så jag glömde att han var min chef, att en fru plötsligt kunde dyka upp … Njutningen och kåtheten var så stark så min hjärna slutade fungera. Och uppenbarligen hans också.

Med hans tunga långt inne i mig, slet orgasmen tag i min kropp som en tsunamivåg. Fittan drog ihop sig om och om igen, och ju mer han kände mina muskelryckningar desto vildare blev han. Ända till idag har jag inte träffat någon som slår Mike i “fittslickning”, och då har jag träffat många.

Han drog ner sin gylf och drog ut sin stenhårda lem. Sedan gjorde han något jag aldrig kunnat föreställa mig. Han tog fram den lilla saxen från förbandslådan och klippte ett hål i grenen på mina strumpbyxor, ett hål tillräckligt stort för hans kuk, sedan drog han upp dem så de satt ordentligt på plats. Med starka händer tog han tag om min midja och lyfte upp mig i knät, rakt på den väntande kuken. Trots att den, utan minsta svårighet, gled in satt jag som spetsad. Han fyllde ut varenda millimeter och stimulerade varenda liten nerv inne i mig. Med lätthet lyfte han mig upp och ner över kuken, först långsamt och försiktigt men när han märkte att jag fullkomligt savade av kåthet, ökade han takten och tog i lite mer. Det hela slutade med att jag stod framåtböjd över köksbordet med benen brett isär, medan han i rasande tempo pumpade in och ut så att svetten rann på oss båda. Sedan lyfte han upp mina ben och höll i dem som en skottkärra, på så sätt kom han riktigt djupt in i mig. Vi bar oss åt som vilda utsvultna djur som inte fick nog av varandra. Vi slickade, sög, nafsade, bet och knullade om vartannat. Kuken blev aldrig riktigt slak trots att han sprutat en fontän. Det tog någon minut och sedan var vi igång igen.

Många orgasmer senare vandrade jag hemåt, denna regniga tisdagskväll, med väl uttänjd fitta och ett nöjt leende på läpparna. Det var första gången jag blivit knullad så att jag var öm i hela härligheten under två dagar efteråt. Ja, det var till och med jobbigt att sitta ner.

Jag tänker ofta på Mike och hur vi höll på hela den sommaren. Efter kvällen i köket, smet vi undan så ofta vi bara kunde och njöt av varandra. Ibland hann vi bara hångla lite, andra gånger knullade vi som kaniner. Jag tror att hans fru misstänkte något för hon började göra sig ärenden till puben i tid och otid. Det var nära några gånger att vi blev påkomna, men den spänningen gav bara ännu mer krydda. En gång följde han med mig hem, men det slutade med att han fick köpa en ny säng för den gamla gick sönder 😀

Ring nu till din kåta Hanna så ska jag berätta mer om tiden när jag var ung och hämningslös.