Blog,  Glädjeämnen,  Loverboys

Sugen på glass?

Vem tackar nej till lite extra piff på sexlivet? Inte jag i alla fall 🙂 Häromdagen, när det var så varmt, fick jag besök av en kär gammal vän. Han hade köpt med sig en stor bytta glass så jag tänkte att han ville ta en fika. Jag hade precis ställt mig vid köksbänken, för att koka kaffe, när han kom upp bakom mig och drog av mig både kjol och top i ett nafs. Han kysste mig i nacken och viskade i mitt öra att vi inte skulle ha något kaffe – glassen kommer räcka mer än nog. Sedan beordrade han mig att ställa mig lätt lutad mot bänken medan han förberedde “godsakerna”, som han kallade det.

Jag såg i ögonvrån hur han lassade på ordentligt med glass i ett våffelrån. Vad skulle han nu hitta på? Efter en kort, kort stund kom han fram till mig bakifrån, förde bort mitt hår från nacken och drog lätt med toppen av glasstruten nerför min ryggrad, långsamt, långsamt. Jag rös till och bröstvårtorna styvnade. Jag kände hur hans varma tunga slickade i sig glassen, som långsamt rann nerför min rygg. En skön sexig känsla spred sig genom min kropp när han sedan vände på mig och förde toppen på glasstruten över bröstvårtorna, ner mellan mina bröst och därefter runt magen. Tungan följde efter i glassens spår för att slicka rent. Det bultade mellan benen på mig och det var svårt att stå still, men jag förstod att han ville att jag skulle hålla mig lugn och bara njuta.

Spänningen steg när han satte på mig ögonbindel och handbojor. Han matade mig med glass samtidigt som han kysste mig så att glassen rann nerför mina mungipor. Snabbt var han där och slickade i sig. Han fortsatte kyssa halsen, mina överarmar och bröst. Med starka armar lyfte han sedan upp mig på köksbänken och lämnade mig ensam en stund. Jag hörde hur han gick runt i köket, öppnade skåpdörrar som om han letade efter något, men jag kunde ju inte se vad han gjorde.

Tystnaden var dövande när jag kände något iskallt mot insidan låret. Det första jag tänkte på var att han hade en isbit i sin hand. Vad det än var så förde han den långsamt upp mellan mina blygdläppar och sedan runt min klitoris. Herregud! Det brände, kylde och hettade på en och samma gång. Hans varma tunga letade sig också in mellan blygdläpparna samtidigt som det rann kallt nerför låren. Jag var så kåt så jag inte visste var jag skulle ta vägen!

Han slickade runt min öppning in i min vagina, och sedan utan förvarning tryckte han försiktigt in något iskallt i mig samtidigt som tungan slickade runt överallt. Jag trodde jag skulle dö! Det här hade jag aldrig varit med om tidigare, och jag kan lova att det inte kommer vara sista gången heller.

Kåta kyssar från Hanna 😉