Blog,  Glädjeämnen

Söndag i sängen hos mig

Jag vaknade på ett strålande gott humör imorse. Himlen var knallblå utanför fönstret och solens strålar värmde min nakna kropp. Varje morgon ligger jag kvar en stund i sängen för att smeka och massera mig. Jag säger godmorgon till mina bröst och leker lite med bröstvårtorna för att se om de är pigga och alerta. Därefter för jag mina händer i cirkelrörelser över min platta mage och säger godmorgon till den också. Masserar en stund medan jag gör olika knipövningar med min lilla “madame”, som bor mellan mina lår. För mig är det viktigt att hon håller sig i god form och är tajt och stark. Jag kan med stolthet säga att “madame” är lika trång och fräsch som när hon var en ung oskuld. Enda skillnaden är att hon har mer erfarenhet och lärt sig många magiska tricks 🙂

En annan viktig detalj för min “madames” hälsa är att ge henne dagliga orgasmer. Inte bara för att det är skönt och sexigt, utan också för att orgasmen är knipövningarnas Rolls Royce. Det är den kraftfullaste övningen som även sätter fart på både hjärta och andning. En win-win-situation, kan man lugnt säga. Visste du förresten att män också kan träna upp sin uthållighet med knipövningar? Jag har haft turen att träffa riktigt coola män som tränat upp sina bäckenbottenmuskler. De kan hålla ut galet länge innan utlösning, ja till och med komma flera gånger utan att spruta. En metod som tränas upp inom tantrasex.

Två av mina bästa vänner är duschmunstycket och duschslangen. -Oh my god vilka orgasmer de gett mig genom åren! Jag var 12 år när jag kom på vad man kan göra i en dusch. Upptäckarlustan är stark när man är ung så samma år, på sommaren, lärde jag mig att trädgårdens vattenslang var en schysst grej. Gissa vem som frivilligt tog hand om vattningen av alla blommor och blad? Sedan dess har jag inte missat en orgasm när det funnits tillgång till vattenstrålar. En annan favorit är att ställa mig på alla fyra i jacuzzin och låta bubblorna sköta resten.

Tillbaka till min söndagsmorgon. Jag var inte bara på ett strålande humör, jag var också “slampkåt”. Det är ett ord jag hittat på som talar om att slampan, slinkan, slynan vill ut och leka. Efter att ha avklarat min morgonritual med knipanden, dusch och en skön orgasm, ville jag ha mer. Jag sminkade mig riktigt fnaskigt. Satte fötterna i mina röda höga pumps och poserade naken framför spegeln en stund. Jag tog några utmanande bilder och skickade till min älskare. Maken är bortrest så nu är det herrbesök som gäller. Slampan accepterar inget annat än kraftiga stånd och hårda sprut.

Efter posering var det dags för frukost för både mig och “madame”. Jag äter helst frukt på morgonen men “madame” är mer för grönsaker. Hon fick smaka på en stor saftig gurka samtidigt som vår Satisfyer (lufttrycksvibrator) omslöt klitorisen. Snacka om att tillföra extra krydda på maten. Jag kan hälsa att “madame” var mer än nöjd med sitt morgonmål…

Frukt håller mig ung, ger mig näring och tränar mina mun- och käkmuskler. Dessutom påverkar kosten vår kåthet. Du har väl hört om afrodisiaka? Mat som ökar sexlusten. Det är ingen myt att snabbmat, chips, rökning och godis är rena rama döden för kärlekslivet, medan frukt, grönt, choklad och en oanständig mängd ostron sätter fart på både klitoris och ollon.

Eftersom slampan är extra alert idag intog jag min söndagsfrukost i sängen. Banan stod på menyn. Härliga, hårda, söta bananer. Jag kan lova dig att var och en fick ordentliga avsugningar innan de påbörjade färden ner mot magen. Mätt och belåten ligger jag nu kvar i sängen och njuter av att vara kvinna. Idag tänker jag inte ta på mig några kläder. Idag ska jag bara ligga i sängen med mina röda skor och vänta på kåta samtal. Hoppas du ringer snart så att slampslynan får kåta upp dig och tillfredsställa dina fantasier.

Din alltid lika kåta Hanna