Blog,  Glädjeämnen,  Loverboys,  Oralsex,  Sexäventyr,  Sexställningar,  Sommar

Sol och äventyr del 2

Jag lämnade honom ensam kvar på stranden med kuken bultande innanför badbyxorna. Ikväll skulle jag ta honom. Det visste jag alldeles säkert. Jag visste att han skulle leta efter mig överallt, och jag tänkte inte göra det alltför svårt för honom.

Efter att ha sovit siesta, tagit en dusch och fått på mig lite smink, tog jag fram min supersexiga klänning för kvällen. Jag skulle ge honom ett minne för livet.

Jag hade precis avslutat min måltid på den lilla tavernan, i närheten av mitt hotell, när jag såg honom en bit bort. Han hade inte upptäckt mig ännu, utan gick runt och scannade varenda liten uteservering. Det var uppenbart att han letade efter mig.

Jag lade ena benet över det andra så att klänningen åkte upp en bit över låret, och bad om notan när servitören frågade om jag önskade något mer. Precis när jag betalat klev han in på tavernan. Han såg mig direkt när jag långsamt reste mig upp och rättade till klänningen. Jag log mot honom och gick mot utgången. Han följde efter som en liten hundvalp.

Med vickande rumpa gick jag gatan fram mot mitt hotell, och strax innan jag gick in i foajen vände jag mig om mot honom och sa: “Room 27”.

Han slöt upp vid min sida precis när jag gick in i hissen. Vi stod under tystnad och tittade på varandra. Eller rättare sagt – han tittade på mina bröst och jag på hans skrev. Den här tvådagarsleken hade jag gjort mig riktigt upphetsad och kåt. Nu ville jag bara ha en vild natt!

Väl inne på mitt rum försvann hans valpaktiga beteende och han blev man på två sekunder! Han tryckte upp mig mot väggen och kysste mig hett så som bara latinos kan. Hans händer greppade tag om brösten när hans läppar och ivriga tunga sökte sig ner mot dem. Brösten hårdnade och bröstvårtorna stod rakt ut som små karameller som han sög så det for blixtar ner mellan låren.

Han drog av mig klänningen och tog sedan två steg bakåt. Min vana trogen att inte ha några trosor på mig, chockade honom en aning men han fann sig snabbt. Lugnt och metodiskt tog han av sig alla sina plagg, medan han tittade mig stint i ögonen. Med kuk hård som ett kvastskaft, ställde han sig på knä framför mig och slickade framsidan av mina lår, särade lite och förde sedan in tungan i skåran medan han förde isär blygdläpparna. Han fann klitorisen direkt och sög mjukt och ömsint på den, medan han förde in ett finger i min grotta som hunnit bli rejält våt.

Det stod en fåtölj precis bakom mig som han, fortfarande på knä, föste ner mig i. Han tog tag om mina ben, lade dem runt sina axlar, och dök ner med hela ansiktet mot min öppna fitta. Det första intrycket jag fick av honom när vi sågs första gången, visade sig vara helt riktigt. Han var en sann förförare och sexgud.

När jag fått min första orgasm lyfte han upp mig och bar mig till sängen. Där fortsatte han slicka hela min kropp, och det gick inte att ta miste på hur mycket han tyckte om det. Det fanns inget pliktskyldigt över hans “uppvaktning”, utan jag kände verkligen hur tänd han var på varenda millimeter av min kropp. Hans kyssar var så heta, så perfekta och så upphetsande så jag höll på att bli tokig.

Och så äntligen förde han ollonet mot min öppning, förde ollonet retsamt in och ut medan hans tunga lekte med min. En kraftig stöt och så var han inne i djupet av mig. Han rörde sig långsamt men i bestämd takt. I långa tag, nästan ända ut, och sedan så djupt in han bara kunde. Och han visste precis hur han skulle röra sig för att ge mig mest njutning. Allt medan han fortsatte kyssa min mun, läppar och tunga tills jag nästan ville äta honom.

När han kände att jag började dra ihop mig, ökade han takten. Lite snabbare. Lite snabbare. Lite hårdare. Kyssarna blev mer intensiva. Och hårdare. Kåtare. Vi åt på varandras munnar och kåtheten låg som en tjock slöja över oss.

Han tog tag om mina händer och förde upp dem bakom huvudet på mig. Höll mig i ett stadigt grepp medan kuken gick in och ut i rasande fart. Svetten rann om oss båda och nu handlade det bara om sekunder. Orgasmen kom så snabbt att jag inte hann med i svängarna. Pang bom var det som ett vulkanutbrott i hela kroppen och jag vrålade ut lavan så det hördes vida omkring. Han försökte tysta mig genom att kyssas, men så gav även han upp ett tjut rakt in i min mun, samtidigt som han fyllde hela mitt inre med sina härliga kärlekssafter.

Resten av veckan ägnades åt heta stunder i varenda vrå av ön jag var på. Vi åkte till enskilda små stränder och knullade allt vi orkade för att sedan skölja av oss i havet. Vi smög in i små gränder och tog en snabbis mot en husvägg. Han sov hos mig varje natt och vi älskade fram till lunch.

Jag kommer definitivt resa dit om några månader igen. Utan min man. Han får bara acceptera att jag hittat någon jag vill ha för mig själv.

Din alltid lika kåta Hanna xx