Blog,  Fantasier,  Glädjeämnen,  Loverboys,  Oralsex,  Sex i arbetslivet,  Sexäventyr,  Telesex

Sex på distans

Nu i dessa coronatider så har det inte varit så lätt att träffa älskare på samma sätt som jag gjorde förut. Men då är det kanon att man kan koppla upp sina datorer och njuta av varandra på dataskärmen.

Jag klär mig alltid lite sexigt, och sedan klär jag av mig under tiden vi hetsar upp varandra. Ibland tycker jag att det är fantastiskt vad teknik kan vara bra. Man sitter och tittar på varandra i helfigur, man kan prata med varandra, höra varandras kåta andetag, hetsa varandra, kåta upp varandra och ha det fantastiskt skönt ihop trots att man inte är i samma rum, utan kanske 100 mil ifrån varandra.

Även om du och jag tyvärr inte kan se varandra på en skärm, så kan du i alla fall se på mina bilder medan vi pratar. Jag kan ju tyvärr inte se dig, men jag är bra på att skapa mig en bild när jag hör din röst. Och när jag sitter där i min ensamhet, med en röst i örat, finns inget som stör min fantasi. Då kan vi släppa loss och bara ge oss hän åt varandra.

Om du inte pratat med mig förut, så är det dags nu. Ring till mig på 9:an så lovar jag att vi ska ha en riktigt kåt stund!

Din Hanna xx