Blog,  Glädjeämnen,  Loverboys,  Sexäventyr,  Sommar

Sex med utsikt

Jag stod och tittade ner över staden med alla dess hus och hotell, havet som glittrade, den sammetslena varma stranden och alla brunbrända, glada människor. Hela dagen hade gått åt till shopping och skönhetsbehandlingar. Nu stod jag med nyvaxade blanka ben och en mjuk len fitta och väntade på min nyfunne älskare.

Den ljumma vinden smekte min kropp och tog tag i kjolen på klänningen så den flög upp över rumpan. I samma stund kände jag ett par händer runt mina bröst och något hårt som putade mot mitt ryggslut. Jag lutade mig fram över räcket och särade lätt på benen. Med en hård stöt gled han in i min varma fuktiga fitta, som längtat hela dagen. Han tog mig hårt och bestämt, nöp mig i bröstvårtorna och bet sig fast i min nacke tills han sprutade en rejäl sats i mig. Det här känns lovande, tänkte jag och planerade var vi skulle ha nästa sexakt någonstans.