Blog,  Fantasier,  Glädjeämnen,  Loverboys,  Sexäventyr,  Telesex

Så fort han har gått …

Jag låg kvar i sängen medan han klädde på sig. Jag hade glömt hur fullkomligt grå och ospännande han var. Vi träffades första gången för några år sedan, och jag hade tyckt att han var ursnygg. Det tycker jag visserligen nu också, men vad hjälper det när det enda han lyckas med är att få mig att gäspa?

Jag följde varje rörelse med blicken och önskade att han skulle skynda på lite grann. Efter mycket om och men hade han fått sin utlösning medan jag snabbt fejkade en orgasm. När eländet äntligen var över sa jag att han måste skynda sig ut för min man skulle snart komma hem. Det skulle han inte, men jag ville bara få honom ur huset.

När jag äntligen blev ensam igen kastade jag mig över telefonen och min älskade sexlinje! Nu kunde jag få prata med män som visar sin kåthet och sina lustar samt vet vad en kvinna behöver, samtidigt som jag smeker mig till orgasm efter orgasm.

Ring mig!