Blog,  Fantasier,  Fetischer,  Glädjeämnen,  Loverboys,  Rollspel,  Sex i arbetslivet,  Sexäventyr,  Sexiga attribut,  Telesex

Rollspel är spännande

Ibland ringer det män som tycker det är spännande med rollspel. Det tycker jag också.

Det häftiga är att man i princip kan fantisera om vad som helst (som håller sig inom lagens ramar), och leva ut sina fantasier.

Ett ämne som många tänder på är lärare och student. Ibland är jag en sträng skolfröken och han en oerfaren student, eller så är jag en sexig ung kvinna som studerar till sjuksköterska, eller något liknande, och han en sträng lärare som jag vill förföra för att få godkänt på tentan.

Det finns ju hur många teman och fantasier som helst, så det blir aldrig långtråkigt.

Häromdagen hade jag ett långt skönt samtal med en man som ville att jag skulle vara ett sexigt mattegeni som alla unga män drömde om. Han skickade alltid fram mig till svarta tavlan, under sina föreläsningar, så att alla kunde få chansen att njuta av min sexiga kropp. Speciellt han själv.

En dag stannade jag kvar i föreläsningssalen för att diskutera mitt tentaresultat. När vi blivit helt ensamma gick jag ner på knä framför honom, drog ut hans kuk ur byxorna och gav honom en avsugning han aldrig skulle glömma.

På telefon berättade jag ingående vad och hur jag gjorde, och jag kan lova att det sexsamtalet var hett så det ångade om det.

Ring du också så hittar vi på något riktigt spännande!

Din alltid kåta Hanna 😉