Blog

Piruett med extra allt

Jag älskar konståkning! Både att titta på det men också att själv ge mig ut på isen. Idag var det dags för årets första salchow. Himlen var klarblå, luften kylig och isen låg helt blank framför mig. “Nu blir det åka av”, tänkte jag och tog några långa skär. Det var en fantastisk frihetskänsla att susa fram på isen, men jag kände snabbt att mina fötter blivit bortskämda. De var inte vana vid de hårda lädret. Kroppen har också legat av sig lite eftersom jag inte gymmat så hårt på sistone. Det är viktigt att ha god kondition, styrka och spänst för att bemästra isen med piruetter och hopp. Hur som helst, jag körde på och hade rent ut sagt skitkul.

Efter att ha skuttat runt en stund och gjort “köttbullen”, “tuppen”, “flips”, “lutz” och “salchow såg jag hur en man kom skrinnandes i hög fart. Isen yrde när han bromsade in rakt framför mig. “Jag gillar verkligen din stil”, sa han. “Kan jag få bjuda dig på något?” Han var lång och såg ganska vältränad ut. Mina fötter värkte och jag kände mig frusen när jag böjde huvudet bakåt för att kunna se hans ansikte ordentligt. “Ja tack, ett varmt bad och en rejäl whisky hade suttit fint”, svarade jag honom. “Okey”, sa han med ett brett leende. “Det ska jag nog kunna fixa”. Jag kände hur det pirrade till i magen och för en kort sekund funderade jag på vad jag precis sagt och gett mig in på.

En timme senare känner jag hur värmen stiger i min frusna kropp. Jag sitter i ett fantastiskt bubbelbadkar med ett whiskyglas i handen. Vi är hemma i hans hus och jag hör hur han grejar i köket. Jag är helt klart attraherad av den här mannen och tanken på vad som kommer hända härnäst hetsar upp mig rejält.

Det knackar lätt på badrumsdörren och han tittar in genom dörrspringan. “Jag lagar lite mat till oss. Efter alla de där krumelurerna på isen måste du vara utsvulten”, säger han och skrattar. “Finns det något jag kan göra för dig innan maten är klar?”, frågar han sedan. “Lite fotmassage hade inte gjort ont”, svarade jag och log lite busigt mot honom. “Inga problem, det ordnar jag”, säger han och tar några steg in i badrummet. “Det blir nog lättast om jag sätter mig framför dig i badet”. Jag kan inte låta bli att stirra på honom när han klär av sig. Han är en riktig 10-poängare! En mogen man, men kanske några år yngre än jag.

Han glider naken ner i vattnet och tar tag om mina fötter. Den ena foten lägger han mellan sina lår och den andra börjar han massera med varma stadiga händer. Han tar en flaska från badkarskanten och häller lite olja på foten medan han knådar och masserar. Himmel och gudar, jag dööör vad skönt!

Med min andra fot, den som ligger mellan hans lår, känner jag något som börjar växa och bli hårt. Jag låter foten leka lite med sin nyfunne vän samtidigt som de masserande händerna arbetar sig upp mot mina vader. Jag glider närmare honom så att han ska komma åt lättare. Han drar mig till sig och lägger mina ben runt sin midja samtidigt som han ger mig våta heta kyssar över halsen och upp mot mitt öra. – Jeezus!

Sekunden senare sitter jag på badkarskanten med hans ansikte mellan mina ben. Han slickar omsorgsfullt insidan av låren och retar mig till vansinne. Efter en evighet, när jag är på väg att explodera av kåthet, känner jag äntligen hans läppar mot min klitoris. Han suger, slickar, nafsar och det märks att han verkligen njuter av det han gör. Tungan smeker mina blygdläppar när jag försöker hålla tillbaka så mycket jag kan…

-Jag hoppas du är riktigt hård nu och vill veta mer. Ring mig så ska jag berätta alla smaskiga detaljer.

Din Hanna