Blog,  Glädjeämnen

Orgasmen är bara ett samtal bort.

Den här veckan har jag haft så många sköna sexsamtal och det bästa är att fantasierna aldrig tar slut. Det finns lika många fantasier och sexlekar som det finns människor. Jag älskar att höra din kåthet och hur du stönar och flämtar. Du ska veta att min fitta går igång direkt. Vissa dagar är jag mer kåt än andra och då måste jag bara vara uppkopplad på linjen. Då vill jag ha orgasm efter orgasm och får liksom aldrig nog. Och det bästa jag vet är att få kåta upp dig så att du blir helt galen. Jag strippar och dansar gärna för dig samtidigt som jag vill höra hur du runkar kuken och blir kåtare och kåtare för varje sekund som går. Vi har ett skönt samspel och jag berättar in i detalj vad jag gör med dig. Var jag slickar dig och hur. Till slut får du höra hur våt jag är, det brukar smaska ordentligt om fittan.

Efter en stund, när vi kåtat upp varandra rejält, kommer vi i härliga orgasmer tillsammans. Ibland, när du har lust, suger jag dig riktigt hård igen och så kör vi en omgång till. Det är härligt att vara din slyna som ger dig allt du vill ha, när du vill ha det och hur mycket och ofta du vill.

Heja telefonsex!

Din kåta Hanna