Blog,  Glädjeämnen,  Min man och jag,  Oralsex

Onani till frukost

Min man är hemma, solen skiner och jag dukar upp till frukost på altanen. Jag häller upp kaffe, sätter mig ner i min sköna karmstol och läppjar njutningsfullt på dagens första kopp java. Ibland brer jag en smörgås till min man, bara för att vara lite gullig, men precis när jag räckte mig efter brödet sa han att han inte ville äta något.

“Jag vill bara se din kåthet”, sa han. “Jag vill njuta av dina safter och dina läckra behag. Visa upp dig för mig, älskling!”

Jag tittade en stund på honom för att se om han menade allvar. Ville han att jag skulle visa upp mig för honom här ute på altanen, där vem som helst skulle kunna se mig?

“Smek dig”, fortsatte han envist. “Lägg upp dina sexiga ben på armstöden, luta dig tillbaka och dra upp klänningen för din man. Pulla din fitta, jag vill ha onani till frukost!” Han tittade med hundögon på mig, flinade lite och knäppte ihop händerna som i bön. “Snälla!”

“Alltså, grannarna kan se oss!”

“Så vadå? Det är vårt hus, vi gör precis vad vi vill här!”

Jag vet ju att han tänder, så det skvätter om det, på att någon skulle kunna se hans fru smeka sig själv till orgasm. Jag lutade mig tillbaka, lade upp benen på armstöden som om jag satt i en gynekologstol och drog upp min vida korta klänning över magen. Hela härligheten blottades och min man suckade lyckligt. Jag förde handen till min mun och slickade mig omsorgsfullt om fingrarna. Sedan förde jag isär blygdläpparna och förde de våta fingertopparna fram och tillbaka i skåran tills fittan började bli fuktig av sina egna safter. Förde in ett finger i mig och sedan böjde jag mig fram mot min man och lät honom slicka av det. Jag drog fingret in och ut mellan hans läppar och sa att jag ville ha mycket saliv på det.

Mitt nu våta finger lekte med klitorisen tills den såg ut som en liten minikuk. Jag förde isär blygdläpparna ordentligt så att min man kunde se den lilla rosenknoppen. Han tog sig i skrevet under morgonrocken och slickade sig om läpparna. “Fan Hanna”, sa han med eftertryck. “Jag vet ingen kvinna som du. Du är allt en man kan önska!”

Jag lät fingret rotera runt klitorisen tills det nästan var outhärdligt. Det var så skönt så att jag knappt stod ut. Jag lutade mig tillbaka, slöt ögonen och gick in i mitt onani-mode. Återigen förde jag in ett finger för att fukta det ordentligt med kåtsafter. Jag kände ett lite tjockare kladdigt sekret och smetade in hela fittan med det. Min egen kåtdoft tände mig och nu struntade jag fullkomligt i vem som såg mig. Att min man satt en halv meter ifrån mig gjorde mig förbaskat kåt, men tanken på att Gunnar på andra sidan häcken när som helst kunde upptäcka mig, eller ännu bättre – hans son Stefan – gjorde mig sjövild av kåthet.

Pekfinger och långfinger glider runt i min kåtvåta fitta och jag för in dem i min slida. Knullar mig själv med dem samtidigt som tummen stimulerar klitoris. Jag är nära, nära men saknar något hårt i mig. Det är precis som att min man kunde läsa mina tankar, för precis då drar han bort min hand och trycker något mot min hala, våta öppning. Jag fortsätter blunda och väntar spänt på vad som nu ska hända. Det jag inte visste då var att han hade tagit gurkan, som låg ouppskuren på bordet, och sugit på den tills den blev våt. Han förde in den mellan mina blygdläppar och och med ett lätt tryck lät han den glida in i djupet av min fitta. -Åhhh, det var precis det här jag saknade! Eggad av min reaktion, knullade han mig med en del av smörgåspålägget medan jag vilt masserade klittan. Återigen tog han bort min hand och ställde sig på knä mellan mina ben. Han sög tag i min klitoris och slickade den precis så som jag vill – han kan sin fru efter många år tillsammans – och så ökade han både takt och djup med den kraftiga, hårda och långa gurkan.

Jag andades tungt, stönade, flämtade, kastade med huvudet åt alla håll och spände benen när jag kände hur jag närmade mig klimax och orgasmen tog över allt. Jag skrek in i klänningen men tror det hördes ganska långt ändå …