Blog,  Loverboys,  Sexäventyr,  Sexställningar,  Telesex

Omslingrat är skönt

Allt kan inte bara vara pang på rödbetan, utan ibland behövs sensualism och långsam stimulering som eggar en till vanvett.

Du vet det där när man berör varandra med lätta fingertoppar och ser varandra djupt in i ögonen och börjar längta.

När vi sitter mitt emot varandra, med benen bakom varandras ryggar, och är nära, så nära. Så nära att vi känner varandras kön, men är starka nog att låta bli. Istället slickar och kysser vi varandras hals, nacke, mun och läppar.

Till slut står vi inte ut längre. Då flyttar jag mig så nära dig som bara går. Din kuk står rakt upp och du lyfter upp mig på den. Känslan när den glider in är enorm. Känslan när du håller mig i ett stadigt grepp runt midjan och för mig upp och ner för din grova lem, är hisnande!