Blog,  Glädjeämnen,  Loverboys,  Sexäventyr,  Sommar

Nattportieren i Agadir

Jag och en väninna hade rest iväg på en 14-dagars semester till Agadir. Vi solade mest hela dagarna, och festade på nätterna. Precis så som unga kvinnor gör.

Jag hade talat om för min väninna hur tänd jag var på killen, som jobbade i receptionen på nätterna, när vi kom insläntrande på hotellet. Eftersom vi ofta var lite lätt i gasen flirtade jag vilt med honom medan han nervöst tog fram vår nyckel.

Den här speciella natten hade vi varit ute längre än vanligt så det var helt tyst och dött i hotellfoajen när vi kom. Jag stod lutad över receptionsdisken medan jag väntade på portieren som var som bortblåst. Jag hade druckit alldeles för många paraplydrinkar och det snurrade lite så jag ville hålla mig i något. Min väninna stod utanför och rökte en cigarett.

Jag vet inte hur jag tänkte, eller rättare sagt jag tänkte inte alls, när jag kände en hand som slank in mellan mina lår bakifrån. Det var som att jag drömde för jag fick helt plötsligt för mig att det var min pojkvän. Jag fnittrade till lite och lät honom dra upp klänningen över axlarna så jag stod helt naken med ryggen mot honom.

Jag hade inte tanke på att något var fel utan lät honom trycka sin kuk mot mig. Jag till och med hjälpte underlättade för honom genom att puta ordentligt med rumpan och sära på benen. Kuken gled in och jag stönade högt.

“Ta mig älskling”, sa jag och kände hur kåtheten spred sig som en varm blixt genom kroppen. “Ta mig!”

Han knullade så skönt i jämn takt med långa drag.

I samma sekund som min väninna kommer in igen, nyktrar jag till och inser att min pojkvän är hemma i Sverige. Jag tittar bakom mig och där står nattportieren med kuken djupt inne i mig.

Min väninna står först chockad och bara tittar på, men så går hon fram till mig och ger mig en kåt kyss. “Det här är bannemej det skönaste jag upplevt på länge!”, utbrister hon. “Kom så går vi upp på rummet och fortsätter!”

Jag kände hur hans varma säd sprutade in i mig och rann nerför låren, medan väninnan letade upp vår nyckel.

Hela fittan bultade och jag ville ha mer. Så mycket mer!

Jag drog ner klänningen på plats igen, tog hans hand och sa “Kom. Kom så fortsätter vi på rummet!”

Han stoppade snabbt in kuken, låste dörren till hotellet och skyndade sig in i hissen med oss.

Den natten hade vi en härligt kåt och våt trekant med mycket sprut från både kuk och fittor.

Och nästa natt var det som om inget hade hänt …