Blog,  Bondage,  Fantasier,  Fetischer,  Glädjeämnen,  Kinky,  Rollspel,  Sexäventyr,  Sexiga attribut,  Sexställningar,  Telesex

När min herre befaller …

Jag tog på mig den vita peruken, som jag vet att han blir extra upphetsad av. Sminket satt ordentligt på plats med mycket svart runt ögonen och starkt ceriserosa mun. Jag studerade mig själv och funderade på vad jag mer skulle ta på mig för att min herre skulle bli nöjd.

“Hundhalsband”! Givetvis måste jag ha ett svart läderhalsband med nitar och en ögla runt halsen. Öglan för att han ska kunna koppla mig. Jag tog fram mitt läckraste set med både halsband och koppel, och tog det på mig.

Jag ville inte vara helt naken när han kom. Meningen är ju att han ska beordra mig att klä av mig framför honom. Jag tog fram min ceriserosa body med smal string i grenen. Den matchar mina läppar och den kommer egga honom till vansinne även fast han aldrig skulle erkänna det. Hur skulle han kunna det? Jag är inget annat än hans värdelösa slavinna.

Nu sitter jag på golvet och väntar på min herre. Jag vet vad som väntar. Kuk långt ner i halsen. Piskrapp. Klämmor i bröstvårtorna. Analsex. Sperma över hela mig.

Så är det när min herre befaller …

Och jag älskar det.