Blog,  Fantasier,  Glädjeämnen,  Sommar

När alla gått hem …

Vi hade bjudit hem hela stora bekantskapsgänget på midsommarfest, och jag kan inte säga annat än att vi hade jättetrevligt med färskpotatis, sill och nubbe, jordgubbstårta och … ja du vet, allt det där som hör till. Vi dansade, flirtade och skrattade, och kvällen slutade som den alltid gör med ett uppfriskande nakenbad. Alla slänger av sig kläderna och hoppar glada och skrålande i vattnet nästan samtidigt. Givetvis hoppade jag och min man efter.

Jag hade några glas i mig och var lite tänd på min man som fortfarande är välbehållen och stilig, trots att han är 15 år äldre än jag. Vi busade runt en stund i vattnet och jag grenslade mina ben runt hans midja så jag kunde känna hans kuk mot min nakna fitta. Just då önskade jag bara att han skulle haft ett rejält stånd och bara glidit in i mig, men sådant gör inte min man. Och definitivt inte inför sina vänner. Jag viskade i hans öra att ingen skulle kunna se vad vi gjorde under det mörka vattnet, men han skakade lätt på huvudet och sa “inte nu”. Jag förde demonstrativt ner handen mellan mina lår och smekte mig själv, när han lämnade mig och gick upp på bryggan.

Det stimmades och stojades i vattnet, och dessutom hade solen gått ner, så jag stod där för mig själv och tänkte slutföra det jag påbörjat. Jag var fullt koncentrerad på min klitoris när jag kände något som tog tag i min fot. Livrädd, sprang jag, så gått det gick i vattnet, för att komma därifrån. Två händer grep tag om mina lår och så dök Göran upp bakom mig. Det var längesedan mitt hjärta slog så hårt av rädsla. Han stod bakom mig och jag kände hur han smekte mig i smyg medan han viskade att han sett vad jag gjorde, och att det kåtat upp honom något alldeles vansinnigt. Jag kände hur hans hårda lem tryckte mot mitt ryggslut och fastän att han är förbjuden frukt så ville jag ha honom där och då.

“Göran, kommer du?”, ropade hans fru från bryggan. Alla hade gått upp ur vattnet utom vi. Han böjde lite på knäna så att kuken gled in mellan låren och jag kunde inte låta bli, utan putade lite lätt med rumpan mot honom.

“Vi kommer alldeles strax”, ropade han tillbaka. “Hanna har vrickat till foten så jag ska bara hjälpa henne upp.”

Frun sällade sig till de andra som börjat gå upp mot huset för att klä på sig. Jag och Göran stod lite förvirrat kvar. Ingen av oss visste riktigt vad vi skulle göra, men vi kände båda två att kåtheten spred sig som en skogseld genom våra kroppar.

Utan återvändo gjorde han en snabb rörelse och gled in i mig. Jag hade aldrig kunnat gissa att han skulle ha en sådan grov och stor kuk! Han var inte riktigt typen, om det nu finns en sådan …? Alltså, nu när jag sitter här och skriver om det så blir jag kåt igen. Det var så spännande, så förbjudet, så skönt och så galet … samtidigt som vi var idiotstressade över att någon skulle komma. Han masserade min klitta och knullade mig hårt och djupt. Jag trodde faktiskt inte att vi skulle komma fram till något klimax p g a att det hela skedde så fort, men ack vad jag bedrog mig. Ett, tu, tre så tryckte han in kuken på ett sätt som gjorde att orgasmen fullkomligt flög genom mig, och honom.

Det sista han sa innan vi gick upp var att jag skulle komma ihåg att halta och att detta inte var sista gången för oss.

När alla gått hem och min man somnat, gick jag ner och satte mig vid vattnet. Det var alldeles tyst och lugnt, som en trolsk natt, och jag smekte långsamt mina bröst och kände hur kåtheten kom tillbaka …

Din Hanna