Blog

Modig i brallan

Det är ju inget att hymla med, jag är ju egentligen gift men jag är alldeles för kåt för att hålla mig bara till maken, jag blir blöt i trosan bara jag står nära en karl i busskön!

Inte bara det, jag brukar ju halvtidsjobba, men är för tillfället mellan två jobb, trodde att jag skulle kunna passa på att knulla, men maken har ju aldrig tid.

Så vad gör man, jo man tar varje chans som erbjuds att hoppa över skaklarna. Även om det just råkar vara i busskön, man går rakt på sak, frågar om snyggingen vill knulla, men, vill man veta om det kommer bli ett BRA knull, så lägger man till; Får jag se din kuk då innan vi pratar om framtiden.

Fegar han då, så går man, men börjar han se sig om efter en chans att dra fram den utan att kanske hela busskön ser, då har du en modig vinnare som är med på det mesta. Kör hårt!