Blog,  Glädjeämnen,  Lovergirls,  Oralsex,  Sexäventyr,  Sexiga attribut,  Sexställningar

Min sexbomb och jag

På en fest, för några år sedan, träffade jag en av de vackraste sexigaste kvinnorna jag någonsin sett. Hon var så mycket kvinna! Vi fann varandra direkt och hade jättekul ihop. Vi pratade, dansade och skrattade, och efter några glas började vi kyssas. Det bara hände. Ingen av oss är bisexuell eller lesbisk, men vi är båda fria själar som inte är främmande för njutning på något vis.

Vi har hållit kontakten ända sedan dess och träffas någon gång om året. Och när vi väl träffas, då ser vi till att göra det ordentligt. Jag har aldrig blandat in henne med min man, utan vi vill ha vår grej tillsammans bara hon och jag så vi brukar alltid resa bort tillsammans. Förra året var vi i Barcelona, men för några veckor sedan bokade vi in tre nätter tillsammans på ett fantastiskt spahotell i Tjeckien. Om du gillar att lyxa till det lite ibland, rekommenderar jag verkligen detta.

Vi hade långa sexiga frukostar i sängen med frukt, champagne, sköna bröst och saftiga fittor. Hon är makalöst bra på att slicka och kan hålla på hur länge som helst. Kvinnor vet vad som är skönt för kvinnor, och hon är inget undantag. Hon slickar med bred tunga precis så som en katt tvättar sin päls. Eller om du äter på en stor glasstrut som börjar smälta, och du måste slicka i dig ordentligt så det inte rinner. Den tekniken kör hon och hon är grym på det. Sedan för hon in sitt långfinger i slidan och vickar med fingret så som man gör när man säger “kom hit”. Den rörelsen, ihop med en tunga som slickar en till himlen, och det finns ingen återvändo – man går med på precis vad som helst just då 🙂

Jag älskar hennes stora, tunga bröst som är så sköna så att jag nästan vill äta upp dem. Bröstvårtorna är stora och blir hårda som sten när jag suger på dem. Och hennes rumpa! Oh my God!! Hon är en riktig sexbomb i det avseendet. Det bästa jag vet är att titta på männens reaktioner när vi är ute tillsammans. De nästan dreglar när hon med självsäker min och kort urringad klänning skrider förbi dem.

Efter att vi klarat av våra frukostar med mycket slick och supersköna orgasmer, ägnade vi hela dagarna åt olika spabehandlingar. Vi beställde mängder med massage och endast av manliga massörer. Vi gjorde helkroppsinpackningar med lera, badade, bastade och drack massor med ännu mer champagne och spännande drinkar.

På kvällarna utforskade vi staden med dess enorma utbud av lyxiga restauranger, barer och klubbar. Vi var som kalvar på grönbete och hann med en hel del på vår minihelg trots att vi stannade på rummet första natten. Då var vi så utsvultna på varandra så vi knappt hann äta. Vi beställde visserligen upp mat, men fick ändå äta den kall några timmar senare för vi kunde inte slita oss från varandra.

Jag hade köpt med mig en stor svart bamsedildo med vibrator som vi lekte med första natten. Dagen innan vårt möte hade hon gjort en “Brazilian wax” så fittan var helt kal och len som sammet. Den skimrade som rosa pärlemor mot hennes bruna hud och det var så skönt att äntligen få slicka, smaka och känna på den igen. När hon började sava av fittsafter fortsatte jag slicka runt hennes klitoris samtidigt som förde jag in dildon och satte på vibratorn. Hon blev helt galen och korsade benen hårt runt mitt huvud så jag satt fast som i ett skruvstäd. Jag slickade och slickade på samma sätt hela tiden, för det är just det som gör att kvinnor får orgasm. Män har en tendens att vifta runt med tungan lite här och där, det funkar inte kan jag tala om.

När jag märkte att hon stönade extra mycket och tryckte sig hårt mot mig, visste jag att jag var på “rätt” ställe. Hon smakade underbart och min fitta bultade så jag nästan fick orgasm bara av att slicka henne. Jag fortsatte med min tunga på samma känsliga ställe och förde dildon långsamt in och ut och lät vibratorn göra sitt jobb. Hon har berättat att hon bara får sprutorgasmer med mig och där kom den! Min mun fylldes med fittsafter medan jag fortsatte slicka henne mjukt och skönt tills hon slappnade av. När jag slickat henne helt ren fortsatte jag nedför insidan av hennes lår, ner mot knävecken och vaderna. Jag bad henne vända sig på mage och så slickade jag baksidan låren, upp på rumpan där stannade jag en stund och slickade och nafsade tills hon började vrida på sig av kåthet. Du ska veta att den här sexbomben är en precis lika kåt slyna som jag, så vi får ju aldrig nog. Jag bearbetade hennes anus med tungan och förde in ett finger. Hon hade svårt för det första gången vi hade sex, men nu älskar hon det.

Den nästkommande natten var vi riktigt busiga. Vi gick till en bar med lite yngre publik och letade upp de mest lovande killarna. Vi tog med oss två 24-åringar till vårt hotellrum och sedan hade vi fyrkant på alla sätt du kan tänka dig. Och då menar jag alla sätt. Vi körde dubbelmacka, två kukar i fittan samtidigt, en kuk i fittan och en kuk i anus, tillsammans sög vi av dem en och en, och vi till och med fick killarna att suga av varandra. När kåtheten tar över vaknar slynan i oss alla! Jag lovar 🙂

Och även hon hade en överraskning med sig i väskan som hon tog fram när vi var tillsammans med killarna. Hon, den lilla fräcka hyndan, hade köpt en strap on som kallas för King Kock! Det var bannemej en King Kock, för jag har aldrig sett något liknande. Jag vet inte hur lång den var men den var gigantisk och tjock. Hur som helst, vi knullade varandra i alla hål och killarna sprutade ner våra kroppar så allt bara var en enda stor spermafest. Och ännu vildare blev det när vi fick killarna att slicka oss rena från varandras sperma. De hade aldrig varit med om vildare kvinnor och de ville uppleva allt med oss, och jag lovar att de fått ett minne för livet.

Sista kvällen spenderade vi ute på restaurang där vi åt och drack lite extra lyxigt. Vi hade klätt upp oss i snygga, men sexiga, designklänningar, högklackade exklusiva skor och efter två dagar med spabehandlingar (även om nätterna var sjövilda), kände vi oss extra vackra och oemotståndliga. Vi kände oss lite nedstämda över att helgen tagit så fort slut, men var också glada över vårt underbara kåta äventyr.

I restaurangen fanns bord med stolar och soffor. Vi satte oss i en soffa bredvid varandra och beställde in en drink före maten. Det var vita långa dukar på borden, kristallkronor i taket och stora tunga guldspeglar på väggarna. Servitörerna hade svarta byxor, stärkta vita skjortor och långa förkläden. Ja, du förstår stilen på restaurangen.

Vi smuttade på våra drinkar och pratade lite väder och vind – vi måste ju uppföra oss bland alla tjusiga gäster. Men, hon kan ju inte låta bli … Rätt som det är smyger sig en hand in mellan mina lår. Hon ser helt oberörd ut och fortsätter bara pladdra på om ditten och datten. Handflatan smeker insidan av mitt högra lår samtidigt som lillfingret letar sig in under den minimala trosan. Just då kommer servitören med vår mat. Jag gjorde allt i min makt för att samla ihop ansiktsdragen och se normal ut, men hjärtat slog dubbelslag medan fittan skrek av lusta.

Det tog evigheter innan servitören fått tallrikarna på sina platser, hällt upp vin, fyllt på vattenglasen, serverat bröd och gud vet vad han höll på med. Min lilla hynda satt och log så rart mot servitören medan halva handen var inne mellan mina blygdläppar. Jag kände hur det hettade i kinderna så jag tömde halva glaset med vin för att lugna ner mig.

När servitören äntligen lämnat bordet tog jag tag i hennes hand för att dra bort den. Hennes mun var kvar i det lilla rara leendet när hon lugnt, men bestämt, sa att jag skulle låta henne vara. Annars skulle jag få se vad som hände. Jag suckade djupt och tog upp mina bestick för att börja äta. “Det måste hon ju också göra”, tänkte jag, “så handen försvinner väl”. Men icke! Hon tog demonstrativt upp sin gaffel, lade lite mat på den och förde den graciöst mot sin mun. Jag trodde inte mina ögon. Det var onekligen spännande och jag var upphetsad, men kunde vi inte bara äta en lugn middag?

Fittan blev våtare och våtare ju längre in fingrarna kom. Hon spelade på min fitta som om det var ett instrument. Jag blev orolig över om det skulle bli någon våt fläck på klänningen, och sa det till henne, men hon bara log. Servitören kom och frågade om allt var till belåtenhet precis när hon körde in ett finger djupt i mig. Vi log våra vackraste leenden och bedyrade att allt var toppen. Det gick inte att stå emot längre utan låren bara särade på sig utav sig själva medan hon knullade mig med fingret.

“Jag tycker att vi ska ha en riktigt läcker dessert”, sa hon helt plötsligt. “Vi ska unna oss något riktigt gott. Har du något förslag?”

“Ingen aning”, svarade jag, “men jag vill gärna ha en stark kaffe med avec och kanske någon mörk choklad”.

Utan att svara utförde hon konststycket att bara glida ner under bordsduken. Tack Gud att den gick ända ner till golvet. Med en hand på varje lår drog hon isär benen ännu mer, drog av mig trosan och gapade så stort hon kunde och slukade min fitta mellan läpparna. Hon åt mig! Nafsade, bet, slickade, sög, fingerpullade och tungknullade så jag fick bita mig i kinden för att inte stöna högt. Givetvis kom servitören ännu en gång, det var ett j-a spring tänkte jag, och fick pressat fram att mitt sällskap besökte damrummet men att vi ville beställa espresso med dessert och två cognac. “Här behövs det starka grejer”, tänkte jag för mig själv och kände hur det inte gick att hålla tillbaka orgasmen längre. Hon gick helt bananas medan jag försökte läsa på dessertmenyn, som servitören prompt ville att jag skulle titta på. Jag var superstressad, fittan bultade och pumpade fram orgasmen, och jag bara pekade på första bästa dessert så att han skulle gå.

Hon sög på klitorisen och förde två fingrar in och ut i stadig takt, och så gjorde hon den där “kom hit” rörelsen med fingret och då gick det inte längre. Jag stönade rakt ut så det hördes, men försökte se ut som att ingenting hände. Tungan fortsatte slicka mig över hela fittan, i varje liten vrå och varje veck, utanpå och inuti. Hon visade ömhet och slickade mig tills jag slappnade av och var ren. Hon bad mig om sin servett som jag diskret gav till henne. Några sekunder senare, som om hon hade ett trollspö, satt hon bredvid mig i soffan och log mot servitören när han kom med kaffe och dessert.

“Åh, vad gott det här ska bli”, sa hon och slickade sig om läpparna …