Blog,  Fantasier,  Min man och jag,  Oralsex,  Rollspel,  Sexäventyr

Min mans privatchaufför

För att hålla liv i ett förhållande eller äktenskap krävs det en hel del av båda parter. Jag och min man har lovat varandra att alltid göra vårt bästa för att vara så lyckliga som möjligt. Det innebär att inte låta svartsjuka eller kontrollbehov komma emellan. Det är inte helt enkelt men det går, om man vill.

Jag älskar att överraska honom och ibland även ställa honom inför en del prekära situationer. En sådan situation skapades en dag när han var på väg hem med flyg. Jag hade extranycklar till hans bil, som stod parkerad på flygplatsen, och en liten stund innan planet landade satt jag i bilen endast iklädd korsett, stay ups och högklackade pumps.

Trots det långa avståndet kände jag igen hans jacka, så jag samlade ihop mig, tryckte brösten på plats och drog ett extra drag med läppstiftet. Sedan ställde jag mig på knä på förarsätet, med rumpan väl synlig genom framrutan. Vad jag inte visste var att han hade en affärsbekant med sig, som han lovat skjutsa till ett av stadens hotell.

Men, min man är stencool så han gick fram och öppnade passagerardörren och bad sin vän sätta sig. Sedan presenterade han mig som sin privatchaufför, sa vart jag skulle köra, och satte sig i baksätet. Hans affärsbekant sa inte ett ljud, men sneglade lite nyfiket på mig emellanåt.

Det var den längsta bilresan jag kört i hela mitt liv. Jag kände mig så pinsam och kunde inte komma fram fort nog. Efter avlämningen vid hotellet, satte sig min man i framsätet och skrattade så att han tjöt. Jag tyckte dock inte att det var lika roligt. Men hela händelsen hade kåtat upp oss, så när vi kommit hem men fortfarande satt kvar i bilen på garageuppfarten, red jag honom för det där praktståndet var tvunget att tas omhand direkt.