Blog

Min man och jag

Hur många män kan skryta med att de har en ursexig, grymt snygg och superkåt fru därhemma? Min man kan det! Och jag kan skryta med att jag har en underbar, generös och förstående make. Det finns bara ett litet krux; han är inte lika “het på gröten” som jag är. Eller rättare sagt, han får den inte att stå så ofta och länge som jag vill. Men han är lite ”speciell”, ska du veta. Inget gör honom så kåt som när jag är med andra män. Helst vill han sitta på en stol och titta på när jag blir hårt knullad. Snacka om ståfräs. Om jag vill att han ska skynda sig hem, skickar jag bara en bild på mig med en stor kuk i handen. Då blir det fart på gubben!

Jag har varit kåt hela mitt vuxna liv. Det finns nog inte en dag som jag inte känt ilningar i fittan och måste göra något åt det. Visst är det skönt att använda fingrarna ibland, men inget slår en härlig kuk (eller två), och en flink tunga. Finns knappast något bättre än att bli slickad till en sprutorgasm. Man vill ju få fyrverkerier i fittan!

Ibland går jag och min man ut på krogen för att ragga med oss någon hem. Då brukar jag ha kort tajt klänning och inga trosor. Sitter lite med benen isär och tittar förföriskt på det offer vi valt ut. Det tar inte lång stund så får vi Bingo! Efteråt brukar min man bada mig och om han är på “det humöret”, slickar han mig ren först.

Många älskare har kommit och gått under åren. Älskare i olika åldrar, storlekar, färger och läggningar. Ja, som du säkert förstår så är jag en livsnjutare som bejakar mina lustar. Om du vill veta mer om mina sexäventyr så rekommenderar jag att du följer den här bloggen. Jag kommer berätta allt om mina kåta, snuskiga äventyr för dig.

Kåta kyssar från Hanna