Blog,  Fantasier,  Min man och jag,  Sex i arbetslivet,  Sexställningar,  Telesex

Med maken i bakgrunden

Min man bestämde sig för att jobba hemifrån idag, vilket jag tyckte var ganska jobbigt. Jag hade sett fram emot att mysa på sexlinjen hela dagen, men nu ändrades tydligen mina planer.

Vid frukosten sa han att han ville att jag skulle gå omkring här hemma idag iklädd sexiga underkläder och inget annat. Jag skrattade åt hans förslag och sa att det nog kommer kännas lite kallt, det är ju inte sommar längre.

Men han insisterade och sa att han också vill att jag är med honom inne på hans kontor, och att jag sitter med benen brett isär i hans fåtölj, eller står på alla fyra på golvet, eller ligger på hans skrivbord.

“Jag vill att du kopplar upp dig på sexlinjen”, sa han. “Jag vill höra hur du kåtar upp män och jag vill se hur upphetsad du blir, och hur slampigt du uppför dig när alla dessa olika karlar ringer dig. Jag vill se min fru in action. Och jag vill se min fru onanera tills fittläpparna är blodfyllda och klitorisen står rakt ut.”

Jag suckade tungt. “Det där är min privata grej”, sa jag.

“Det må så vara”, svarade han. Men idag, min kära älskade Hanna, ska du visa mig vad du gör när inte jag är hemma”.

Min make fick både höra och se. Höra hur jag vrålade och stönade ut mina äkta orgasmer. Se mig onanera med både fingrar och dildos. Han fick till och med slicka mig samtidigt som jag hade telefonsex med en riktigt kåt skön man.

Jag gav honom precis det han ville ha. Nu är det min tur – ikväll ska jag gå ut ensam och ragga med mig en goding hem, och då får min man inte vara med. Bara lyssna genom väggen …

Din kåta slampa Hanna xx