BDSM,  Blog,  Fantasier

Lack och läder i Hamburg

För några år sedan reste jag och min väninna Johanna för första gången på minisemester till Hamburg. Första dagen ägnades åt shopping och nattklubbsbesök, men andra dagen var vi lite mer äventyrslystna. Vi var helt överens om att det inte var tillåtet att besöka Hamburg utan att köpa med sig något fräckt och utmanande från Boutique Bizarre. Ingen av oss hade tidigare varit där men vi hade hört talas om detta, för oss mycket spännande, sex- och fetischvaruhus som ligger på Hamburgs mest kända gata Reeperbahn.

Vi var som galna bland alla kinky utstyrslar och prylar som prydde varenda hylla i detta “syndens näste”. Jag köpte en riktigt läcker lackcorsage, du vet en sådan där korsett som börjar precis under brösten och går ner mot höfterna. Och så kunde jag såklart inte låta bli att köpa en fin flogger (piska med långa fransar) av mjukaste läder. Johanna slog på stort och köpte några olika “slavhalsband” med nitar och kedjor samt en strap-on som vibrerar. Vi hade vansinnigt roligt medan vi handlade men det uppstod också en outtalad sexuell spänning mellan oss. Jag kände hur mina trosor blev fuktiga av kåthet och jag var helt enkelt tvungen att gå in i ett provrum för att smeka mig själv till orgasm.

När vi kommit tillbaka till vårt hotell var vi så trötta så vi beställde upp mat på rummet. Jag bestämde mig för att ta en dusch innan maten och hade precis tvålat in min kropp när Johanna tryckte sig mot mig bakifrån. Hon höll på att skrämma slag på mig för jag trodde jag var ensam i badrummet. “Jag såg dig i provrummet förut idag”, viskade hon i mitt öra. “Fasiken vad du gjorde mig upphetsad”. Hon satte på duschmunstycket i taket och började smeka mina bröst och nypa i bröstvårtorna. Jag blev helt ställd för vi hade aldrig haft sex med varandra och Johanna hade heller aldrig visat någon tendens till att vilja vara med en kvinna. Jag stod helt still och kände hur det varma vattnet sköljde ner över min kropp. Jag sa ingenting. Hennes högra hand fortsatte nerför magen och letade sig in mellan mina lår. Samtidigt kände jag något hårt glida in bakifrån mot min fittöppning. “Jag tänkte att vi skulle testa min fina nya löskuk”, sa Johanna och tryckte in den i mig utan att vänta på svar. Denna sida av Johanna var helt ny för mig och jag måste medge att hon tände mig ordentligt. Löskuken hade en fjärrkontroll och hon testade alla vibrationsvarianterna på mig samtidigt som hon masserade min klitoris. Stimuleringen var oerhört kraftfull och jag blev helt svag i benen när orgasmen rusade fram i full fart. Hon drog sig ur mig och vände mitt ansikte mot sitt och gav mig en djup tungkyss. “Kom så äter vi”, sa hon. “Maten väntar på oss”.

När min chock över Johannas invit lagt sig och vi ätit och druckit, tyckte vi båda att vi skulle prova våra nya kläder med tillbehör. Johanna har en otroligt sexig rumpa som gör alla kvinnor gröna av avund, och hon såg verkligen ut som en sexbomb i sin svarta läderkorsett. Det enda jag ville var att äta hennes pussy och slicka hela hennes kropp. Vi lekte alla möjliga lekar den natten med både piska, halsband, koppel och den helt makalösa löskuken. Ju mer vi höll på, desto modigare blev vi. Våra fingrar och tungor gick på utflykt överallt och fittsafter blandades med saliv och andra vätskor.

Sedan dess åker vi en helg till Hamburg varje år för att “shoppa” som vi kallar det. Numer brukar vi passa på att besöka någon spännande BDSM-klubb när vi är där, för vi vill båda hitta några sexslavar att utnyttja. I vår värld är det vi som tar besluten!