Blog,  Fantasier,  Glädjeämnen,  Rollspel,  Sexäventyr,  Telesex

Konsten att njuta

Tro det eller ej men jag är mycket konstintresserad och har universitetspoäng i konsthistoria. Vem hade kunnat tro något sådant om en kåt hemmafru som jag? 😉

Tidigare idag kom jag helt plötsligt att tänka på gamla målningar på svulstiga kvinnor, och speciellt en målning av Rembrandt som föreställer en naken kvinna som halvt reser sig upp ur sin säng, medan en betjänt står och smyger bakom ett draperi. Och vad händer då? Jag blir kåt!

Jag tog fram mina konstböcker och letade upp gamla tiders ideal och fantiserade om hur männen lyfte upp kvinnornas enorma kjolar och underkjolar, och bara tog dem ståendes i någon skitig gränd. Eller hur betjänten runkade vilt bakom draperiet medan hans husmor vällustigt låg och väntade på sin älskare. Vi vet inget om vad motiven egentligen ville säga, vi kan bara spekulera. Och jag har både spekulerat och fantiserat idag tillsammans med några riktigt sköna orgasmer.