Blog,  Glädjeämnen,  Sexäventyr

Kåt på min PT

Nu har det blivit dags att ta hand om kroppen efter sommarens alla sötsaker, grillfester och bullkalas.

Jag hade ett pass med min nya personliga tränare idag, som körde livet ur mig. Jag kommer definitivt att vakna med värsta träningsvärken imorgon. Men det är inte det värsta, träningsvärk går över. Det värsta är att han är så snygg, läcker och vältränad så jag dör! Jag kunde inte koncentrera mig på någonting idag. När han tog i mig eller stod alldeles bakom mig för att rätta till mina rörelser, gjorde hela min kropp uppror. Fittan började bråka med mig, bröstvårtorna ställde sig rakt ut som kåta pittar och hjärtat bultade av upphetsning.

Efter en stund var jag helt enkelt tvungen att hitta på en ursäkt för att gå till omklädningsrummet och toaletten. Det fanns ingen annan utväg – jag var tvungen att onanera.

Jag låste in mig på toaletten, drog ner mina byxor och kåtvåta trosor, och smekte mig med hela handen medan jag fantiserade om hur han tryckte upp mig mot väggen och spetsade mig med sin stora påle. Det gick för mig nästan med en gång, men jag ville inte sluta för fantasin var så eggande och skön. Bilden av hur hans muskulösa armar håller mig i ett fast grepp, gjorde mig ännu mer kåt … och det blev inte lättare när jag tänkte på hur hans svarta kuk skulle pumpa mig full med sperma. Jag körde in fingrarna i fittan, som nu hade blivit dyngvåt, och körde så det plaskade om det.

När jag var klar och tillfredsställd gick jag tillbaka till min PT som satt och väntade. Jag hade inte tvättat mig om händerna för jag ville att han skulle känna min fittdoft och förstå varför jag var tvungen att ta en paus.

Jag kommer inte ge mig förrän min fantasi blivit verklighet!