Blog,  Loverboys

Jag, en manslukerska

När jag googlar på vad manslukerska egentligen betyder så står det att det är en kvinna som har många älskare, en nymfoman, förförerska och vamp. En femme fatale, som de säger i Frankrike. Detta stämmer ju väldigt bra in på mig eftersom jag alltid sett mig som en nymfoman. Eller, för att vara lite mer brutal, jag får aldrig nog med kuk. Nu har jag hållit mig i skinnet några dagar men imorse vaknade jag med en pulserande fitta som inte ville lugna sig. Jag tog genast fram mobilen, kollade igenom min kontaktlista med älskare och fastnade direkt för Claude som är en riktigt kåt hingst. Han är lång, mörk och har en enorm kuk som jag älskar att suga och bli genomborrad av. Han svarade på första signalen och hade tid att komma förbi mellan två föreläsningar. “Det blir bara en quickie”, sa han fast jag vet ju att han inte kan slita sig när han väl fått smak på min sköna tajta fitta.

Jag hade precis hunnit duscha klart när det ringde på dörren. “Jäklar vad han var snabb”. Iklädd en handduk och inget mer släppte jag in min mörke loverboy. Jag hann knappt stänga dörren förrän han tryckte upp mig mot hallväggen, slet av mig handduken med ett ryck och kysste mig över hela halsen och ner mot brösten. Inom två sekunder hade han dragit fram kuken ur sina sweatpants, nosat med ollonet på mina blygdläppar för att sedan köra in den i mig. Djupt och hårt. Hela jag åkte upp i luften för han är lång, muskulös och kraftig. Utan att överdriva så satt jag fast på hans kuk. Jag höll mina armar runt hans nacke medan han pumpade in och ut i långa bestämda tag. Alltså den kuken är en gudagåva till kvinnorna. Den lämnar inte en millimeters utrymme inne i fittan utan man är helt uppfylld av en påle gjord av kött och blod. En påle som kan hålla på hur länge som helst utan att spruta. Han är helt otrolig!

Jag var dock inte lika uthållig. Orgasmen spred sig som eld i kroppen och jag skrek rakt ut. Han lade handen över min mun och fortsatte pumpa in och ut med sin stenhårda kuk. Han böjde sig ner mot mitt öra och viskade sexigt att min pussy var den bästa han visste. Sedan drog han ur kuken, lyfte upp mig över axlarna och bar in mig på soffan. “I’m gonna give it to you real good”, sa han och drog upp mina ben över sina axlar och borrade in tungan i min uppknullade fitta. Han sög på klitorisen och slickade hungrigt överallt samtidigt som han körde in två fingrar i mitt nu riktigt våta hål. Efter min tredje orgasm tittade han upp på mig med ett ansikte helt blankt av fittsafter. “I think you like it”, sa han och torkade sig om munnen. Jag log helt utmattad mot honom och visste att han inte var klar ännu. Vi har träffats en hel del förut och han är definitivt min överman.

Jag frigjorde mina ben från honom och drog upp honom mot mig. Jag började reta hans kuk med mina fingertoppar samtidigt som jag hungrigt slickade nerför hans bröst, mage och framsidan låren. Han stönade högt och lade sig tillrätta på rygg. Jag tittade på hans muskulösa hårda kropp, uppifrån och ner och tillbaka igen. Kuken stod rakt upp som ett järnspett och nu var det dags för Hannas special. Med varm våt tunga slickade jag runt pungen, upp längs med hela kuken mot ollonet, och sedan ner igen. Rörde tungan i cirklar fram och tillbaka. Jag visste att han gillade när jag slickade runt kuken så jag god tid på mig med tungan. Efter en stund tog han tag i mitt huvud och tryckte sitt stora ollon mot min mun. Jag sög på ollonet och förde det in och ut mellan mina våta läppar för att till slut ta in så mycket kuk jag kunde i munnen. Medan jag sög honom, som den manslukerska jag är, smekte jag hans pung med handen. Kuken pulserade i min mun och jag förstod att han var nära. Vi hade säkert hållit på i två timmar utan att han tillåtit sig spruta, men nu tänkte jag inte ge mig. Jag öppnade min hals ännu mer, sög in honom en bit till och vi rörde oss mot varandra snabbt, djupt och bestämt. Han vrålade högt när kuken sprutade kaskader av sperma långt ner i halsen på mig. Jag var beredd så jag svalde och slickade i mig allt. Trots att han kom med en sådan intensitet slaknade inte kuken. Han drog upp mig mot sig, kysste mig hett och intensivt och lade sig på sidan bakom mig. Sedan förde han ollonet fram och tillbaka mellan mina blygdläppar tills jag öppnade mig helt. Med en snabb stöt gled kuken in och så var min mörka knullgalna loverboy igång igen.