Blog,  Lovergirls

Ibland händer det…

…att kvinnor ringer för att ha en skön kåt stund på telefon. Jag är inte lagd åt det lesbiska hållet för jag gillar kuk alldeles för mycket, men jag blir helt klart upphetsad och kåt av att ha skönt sex med en kvinna. -Vem kan kvinnokroppen bättre än kvinnor?

Jag har inte bara haft sex med en kvinna på telefon. Nej du! Man ska inte dö nyfiken så jag har givetvis slickat fitta mer än en gång. Första gången det hände jobbade jag som au pair i Kalifornien. Jag var 19 år och skulle ta hand om två små barn samt laga mat när det behövdes. Föräldrarna var ett trevligt ungt par som levde ett bra liv i ett villaområde strax utanför Palo Alto.

En kväll, när barnen somnat, kom deras mamma och knackade på min dörr. Hon frågade om jag ville komma ner och ta ett glas vin med henne. Mannen jobbade över och skulle inte komma hem förrän sent och hon kände sig lite uttråkad, sa hon. Vi hade inte varit ensamma förut så jag tyckte det var ett bra tillfälle för oss att lära känna varandra lite bättre.

Vi gick ner i vardagsrummet och jag satte mig i soffan. Mamman, som hette Pam, öppnade en flaska vitt vin och dukade fram glas till oss. Hon slog sig ned i soffan bredvid mig och frågade hur jag trivdes, om jag kände mig ensam och längtade hem eller om jag tyckte om att bo hos dem. Jag sa att jag stortrivdes och att jag älskade att vara med deras barn. Hon log varmt mot mig och höjde sitt glas i en skål. Vi pratade länge om ditt och datt och hade väldigt trevligt. När vinet tagit slut hämtade Pam en flaska till. “Imorgon är det lördag”, sa hon. “Min man får ge barnen frukost så vilar du och jag”. Hon gick fram till CD-spelaren och satte på “Let’s get it on” med Marvin Gaye. Alla som hört den låten vet hur sexig den är. Hon började dansa samtidigt som hon höll ut handen mot mig och sa att jag skulle göra henne sällskap. Jag var ganska blyg på den tiden men vågade inte säga nej.

Jag kände mig lite rusig av vinet där vi dansade en bit från varandra. Jag minns att jag tänkte att hon var riktigt kvinnlig med sin vältränade kropp, sina långa ben, runda fylliga bröst och breda höfter. Hon hade stort yvigt mörkt hår och en inbjudande mun. I samma sekund, som dessa främmande tankar for genom mitt huvud, kom hon fram och tryckte sig dansande mot mig. Jag kände hur bröstvårtorna drog ihop sig under mitt linne samtidigt som det ilade till mellan benen. “Oh my God, vad händer nu?”, tänkte jag. Hur var det möjligt att jag helt plötsligt, från ingenstans, blev så kåt?

Att jag, ung och relativt oerfaren, svarade på hennes invit utan minsta lilla tvekan är fortfarande en gåta för mig. Man säger att kuken styr mannen, men i mitt fall har fittan definitivt styrt en hel del. På både gott och ont… Pam tryckte sig hela tiden mot mitt underliv samtidigt som hon rullade med höfterna. Hon kupade sina händer mot mina bröst, som var helt fria under linnet, och nöp mig lätt i bröstvårtorna. “Slappna av sötnos”, sa hon. “Låt mig få ta hand om dig”. Hon lyfte upp linnet och slickade och sög på mina bröst samtidigt som hon drog ner dragkedjan på mina jeans.

I nästa sekund satt hon över mig på golvet. Alla kläder hade åkt av i en väldig fart förutom mitt linne som hon dragit upp över mina bröst. Hon tryckte sin fitta mot min och jag var helt vild av kåthet. Den kvällen var min premiär med att ha sex med kvinnor samt att bli slickad till en explosion av orgasmer. Vi hade många fantastiska superkåta stunder ihop innan jag reste tillbaka hem till Sverige. Ja, vi hade faktiskt flera trekanter tillsammans med hennes man också. Om det ska jag berätta i ett annat inlägg.

Din Hanna