Blog,  Fantasier,  Sexäventyr,  Sexställningar,  Telesex

I spegeln kan allt hända

Jag står framför spegeln och synar min kropp. Tittar på mina bröst med dess bröstvårtor som börjat styvna. Min blick vandrar nerför magen och mot min hand som döljer det nyrakade skötet. En längtan sköljer över mig och jag önskar att du kom in i rummet och ställde dig bakom mig.

Du var naken och ditt kön började långsamt resa sig när du tryckte din kropp mot min. Jag särade lätt på låren och putade med rumpan så att du kunde glida in. Du förde undan mitt hår och kysste mig i nacken, samtidigt som dina starka händer tog tag om mina höfter och drog mig mot dig.

Lemmen gled in och ut ur mitt sköte medan vi tittade in i varandras ögon i spegeln. Det gick inte att ta miste på glöden och kåtheten som spred sig genom varenda cell i våra kroppar. Med jämna långa tag gjorde du mig till din, och när min eld brunnit upp avslutade du den med din säd.

Din Hanna xx