Blog,  Fantasier,  Fetischer,  Glädjeämnen,  Oralsex,  Sexäventyr,  Sexiga attribut,  Telesex

Från frö till njutning

Det är alltid gott med egenodlade grönsaker för de smakar så mycket bättre än de där vattniga sakerna man köper i affären. Gurka är en av mina absoluta favoritgrönsaker, för man kan njuta av den på många sätt. Squash är också bra för den blir i regel lite tjockare än gurkan.

Idag hittade jag en riktig bamsing i vårt växthus och den kanske jag skivar ner i en sallad till dagens middag, men först ska jag marinera den i en härlig och lite syrlig sås.

Jag börjar med att tvätta gurkan under rinnande ljummet vatten, torkar av den lite lätt och sedan slickar jag förväntansfullt på den. Låter den glida över mina läppar och för in toppen på gurkan i munnen. In och ut tills den blir lite våt av min saliv.

Nu börjar fittan också känna av hungern och vill smaka hon också. Jag, som fortfarande står kvar vid diskbänken, särar lätt på benen och för gurktoppen mellan blygdläpparna. Fram och tillbaka, fram och tillbaka, tills läpparna glider isär och och nästan suger in gurkan. Jag stönar till och lutar mig lite framåt mot diskbänken och stöder mig med ena handen, medan den andra för gurkan längre och längre in. Hålet vidgar sig och tar tacksamt emot så mycket gurka som kan komma in. Jag kör den ända in i botten så den trycks mot livmodern. Det gör lite ont men är samtidigt vansinnigt skönt.

Med handen knullar jag mig själv och gurkan åker in och ut i snabb takt. Det är en hård, fast och mycket skön gurka. Precis så där knottrig som jag vill ha den. Och den blir ordentligt marinerad för kåtsafterna sprutar om mig och rinner nerför låren.

Jag kommer definitivt njuta några gånger av den idag, men sedan skall den få ätas av min man. Med marinaden på.

Din alltid lika kåta och heta Hanna xx