Blog,  Glädjeämnen,  Loverboys,  Sexäventyr,  Sommar,  Tantrasex,  Telesex

Främlingar i natten

Det gick inte att missta sig på den sexuella attraktion eller energi som uppstått mellan oss.

Vi var två främlingar som satt bredvid varandra på en buss. Ibland, när bussen svängde, hände det att hans arm nuddade vid min och elektriska stötar for genom kroppen. Jag hade musik i hörlurarna och låtsades sova, men i själva verket kunde jag inte låta bli att då och då snegla ner på hans jeans och fantisera om vad som kunde dölja sig där innanför.

Chauffören hade släckt ner i bussen så att passagerarna skulle kunna sova. Klockan var mitt i natten och det var ännu några timmars resa kvar innan vi skulle nå slutdestinationen.

Efter en stund slumrade jag till på riktigt. Har ingen aning om hur länge, men vaknade till av att jag låg med huvudet mot hans axel och handen vilandes på hans lår. Det var pinsamt men mysigt, så jag låtsades att jag fortfarande sov och rörde mig inte ur fläcken.

Jag lät handen glida ner mellan hans lår, som om han vore min man, medan jag “sov”.

Han gjorde ingenting utan satt helt still.

Långsamt förde jag handen upp mot hans skrev och stannade där. Helt stilla med handen. Nu började det kännas riktigt spännande.

Han lyfte sin arm och lade den runt min hals och lutade sitt huvud mot mitt. Jag fick känslan av att han också låtsades sova.

Vi satt helt tysta och stilla och jag kände spänningen som blev starkare och starkare för varje minut som gick.

Handen, som höll om mig, gled ner mot mitt bröst och med lätta fingertoppar smekte han runt bröstvårtan som styvnade direkt.

Jag svarade med att låta mina fingertoppar smeka hans pung.

Ljuset tändes i bussen och chauffören meddelade i högtalaren att vi skulle vara framme om tio minuter.

Utan att se på varandra fortsatte våra fingrar att hetsa och reta.

När bussen svängde in på centralen, ställde vi oss upp, tog våra väskor och gick av. Fortfarande utan att säga någonting, eller ens titta på varandra.

Han tog min hand och ledde mig fram till en taxi. Öppnade dörren och visade med en gest att jag skulle sätta mig. Han var onekligen självsäker och visade inga planer på att fråga om jag kunde eller ville följa med. Å andra sidan visade jag inga planer på att protestera heller.

Vi tillbringade hela morgonen och dagen hemma hos honom. Nu hade vi all tid i världen att titta på varandra, utforska varandra och han tog det väldigt lugnt och långsamt. Jag vet att han var minst lika kåt som jag, för han hade ett rejält stånd innanför jeansen, men han tog bara av mig min top och sedan sin t-shirt och så kysstes vi i timmar utan att röra varandras kön.

Den kåthet och upphetsning som uppstår när man gör så, är helt galet stark! Han erkände efter en stund att han studerat tantrasex vilket förklarade ett och annat för mig.

När jeansen till slut åkte av fortsatte vi kyssandet, fast nu över varenda centimeter av varandras kroppar. Att älska i flera timmar utan penetrering är fantastiskt, och orgasmerna som följer är som de mest påkostade fyrverkerier.

Det sista vi gjorde, innan jag åkte hem till mig, var att råknulla musten ur varandra. Vi var som vildar, som utsvultna djur, som i blint raseri knullade varenda hål och drack varandras vätskor …

Din alltid kåta och slampiga Hanna