Blog,  Glädjeämnen,  Tantrasex

Förbjuden frukt och tantrasex smakar alltid bäst

Ni som läser min blogg, och har sköna sexsamtal med mig, vet att jag är gift och att min man och jag är överens om att jag kan ha lite äventyr då och då. Men det finns vissa no-go zones, och då menar jag inte farliga kriminella områden, utan istället personer som min käre make inte uppskattar att jag har sex med. “Bank-VD:n” är en sådan person. Men jag är ledsen, du får tycka att jag är en hemsk kvinna, jag kan bara inte låta bli honom. Han är lite yngre än jag, maskulin, vältränad och vi dras till varandra som eldflugor i natten. Dessutom är han en riktig sexgud. Jag vore ju dum om jag tackade nej.

Efter middagen viskade han diskret att han hyrt ett hotellrum. Förra gången, som också var den första gången, hade vi sex i min bil. Det var spännande men inte så värst bekvämt. Hur skulle jag kunna ge mig ut mitt i natten utan att göra min man misstänksam?

Kvällen fortskred och männen drog sig undan en stund för att röka cigarr och ta en cognac. Tankarna surrade i huvudet på mig medan jag plockade undan lite disk och försökte samla mig så gott det gick. Jag måste få en chans att tillbringa några timmar med honom på hotellet. -Så kom jag på det! Jag skulle säga till min man att min syster, som ligger i skilsmässa, mår dåligt och att jag måste åka hem till henne en stund. Snabbt som attan slog jag en signal till henne och berättade läget, ifall min man skulle få för sig att ringa henne. – Man vet aldrig!

Jag gick in till männen och sa till min man att jag tyvärr måste lämna dem för att åka till min syster en stund. Samtidigt gav jag bank-VD:n en menande blick och hoppades att han skulle förstå min plan. Han gjorde en liten antydan till nick och sedan sa jag högt att jag behöver en drink och att det är tur att min syster har en välförsedd bar. Han log lite och förstod att budskapet hade gått hem – jag åker iväg och väntar på honom i baren.

Alltså denna man! Man kan ju bli galen för mindre. Han får mig att tända på alla cylindrar och mitt hjärta att bulta så jag tror det ska hoppa ur kroppen. Han tar lång tid på sig och tar förspelet till helt nya dimensioner. Han säger att han ger mig tantramassage. Jag vet inte vad det är han gör men Holy Moses, det ger starka känslor. Förra gången vi möttes berättade han att han utövat tantrasex i flera år och gått ett antal olika kurser. Han sa att vi människor lurar oss själva genom att fixera oss vid orgasmen istället för att bara vara i nuet. Att vara uppmärksamma på varandra, se varandra in i ögonen och hålla kvar den sexuella energin länge. Att njuta av att ge njutning. Han har lärt sig att få tantriska orgasmer som är flera minuter långa, utan att ens få utlösning! Jag tycker detta är otroligt spännande och har lovat följa med på ett retreat någon gång.

Den här natten är absolut en av de häftigaste erfarenheter jag någonsin haft. Han gav mig känsloupplevelser jag inte ens visste fanns. Detta att ta det väldigt långsamt, bara se varandra in i ögonen, in i varandras själar, utan någon form av prestation. Bara låta kropparna bestämma vad som ska ske härnäst och att komma till insikt om att mötet är det som är det viktigaste. -Wow! De gamla indierna visste hur man skulle göra!

Din Hanna