Blog,  Fantasier,  Glädjeämnen,  Loverboys,  Sexäventyr,  Telesex

Fitta som en jungfru

Jag följde med honom hem och utan ett ord klädde jag av mig plagg för plagg tills jag stod helt naken framför honom.

Han satt i sin älsklingsfåtölj och läppjade på sin cognac, medan han studerade mig uppifrån och ner.

“Du har gått ner lite i vikt”, sa han. “Det klär dig även om jag föredrar lite mer rumpa på dig.”

Med utmanande steg gick jag fram mot honom. Långsamt. Eggande. Men inte ända fram. Jag visste precis vad han tände på, så jag rullade med höfterna ,slingrade mig som en ormtjuserska och smekte mig med lätta fingertoppar över mina nyvaxade blygdläppar.

Han ställde sig upp, öppnade bältet i byxorna och drog ner gylfen. Byxorna föll till golvet och det buktade stort innanför hans kalsong.

Jag tittade honom djupt in i ögonen medan jag förde in ett finger mellan mina blygdläppar. Tryckte in det i mig några gånger tills det var riktigt blött och doftade fitta. Sedan tog jag de tre stegen som behövdes för att nå fram till honom. Förde mitt fittvåta finger över hans läppar medan han tryckte sig hårt mot mig. Kuken stod rakt ut mot min mage och jag ville inte vänta en sekund till.

Han tog av sig skjortan, drog ner kalsongerna och tryckte upp mig mot väggen. Kuken gled in på plats och han höll mina händer hårt medan han juckade in och ut. In och ut. In och ut. In och ut tills en hård stråle sprutades in i mig.

Säden rann nerför insidan av mina lår när han gick ner på knä framför mig.

“Jag älskar din lilla skåra, när din fitta ser ut som en jungfru … slät, vacker, längtande och oskyldig”.

“Åhhh”, sa han och stönade högt. “Nu ska jag slicka dig tills du blir en mogen kvinna igen, och det kommer ta lång tid.”

Din alltid lika kåta Hanna 😉