Blog,  Glädjeämnen

Firmafest med en twist

Jag stod tätt bakom honom och hade hans rygg emot mig. Det var trångt i baren på restaurangen där min mans företag ordnat firmafesten, och jag hade tänkt att beställa en svalkande Mimosa. Jag hade stått en stund och väntat då baren var det ställe där alla höll till, och det var varmt och svettigt. Min man satt med några anställda och diskuterade golf så jag såg min chans att underhålla mig själv. Dessutom så kunde min man bli riktigt tänd när han såg mig flirta med andra män.

Mannen framför mig var en bra bit längre än jag, trots mina höga klackar. Han doftade rent och fräscht och hans mörka hår lockade sig över skjortkragen. Jag tryckte mig ännu lite närmare honom och han visade inga tecken på att vilja flytta på sig, utan verkade snarare besvara min närhet. När vi stått så ett litet tag lade jag försiktigt min hand på hans höft – vid det här laget hade jag hunnit att dricka två drinkar – jag kände mig både djärv och vansinnigt kåt! Hans fingrar snuddade nu vid min hand, men han vände sig inte om utan fortsatte att prata med sitt sällskap. Jag förde min hand längre fram och smekte honom över hans muskulösa mage, och kände hur han lade sin hand över min, kramade den lite lätt och förde den neråt över sina byxor så att jag kunde känna hans hårda stånd! Jag smekte honom och kramade sedan hans kuk med min hand. Min trosor hade blivit alldeles fuktiga av safterna från min riktigt våta fitta, det var så upphetsande att stå här mitt ibland alla människor!

Han hade nu fört upp sin hand under min korta kjol, och smekte min svullna fitta utanpå trosorna. Som om han hörde vad jag tänkte så gled hans fingrar in under mina trosor, allt medan han masserade mitt varma, våta kön. Samtidigt kramade jag nu kuken med båda mina händer, fram och tillbaka, upp och ner. Hela hans kropp var spänd, och jag visste att det skulle gå för honom i vilken sekund som helst. Samtidigt hade han hittat min hårda klitoris och den fokuserade han på, mina ben darrade och i det ögonblicket mötte jag min mans blick genom vimlet av människor! Hur skulle han reagera, för han hade nu upptäckt vad jag höll på med! Han reste sig sakta från bordet där han suttit och började gå mot baren där jag stod… jag såg att hans blick var alldeles glansig…

Om du ringer mig nu så skall jag berätta för dig vad som sedan hände – alla sexiga detaljer!