Blog,  Fantasier,  Glädjeämnen,  Loverboys,  Oralsex,  Sexäventyr,  Telesex

Ett av alla sköna samtal

Dina stön är de första jag hör när du ringer, och de gör mig alltid lika upphetsad och kåt.

Häromdagen ringde du sent på kvällen, och det är något speciellt med dig för det känns alltid som att du är hos mig på riktigt. Det tog bara några sekunder så var vi igång och kysste varandra innerligt och hett.

Jag berättade för dig hur jag lade mig ner ovanpå dig, mage mot mage, och att jag lät din hårda lem ligga mellan mina lår. Min tunga slickade dina läppar, hals och örsnibbar medan jag drog lätt med mina långa naglar över dina armar så att du rös i hela kroppen.

Din andhämtning blev tyngre och tyngre och jag visste att du var ordentligt kåt på mig.

Då viskade jag i ditt öra att jag började jucka med mina höfter och rörde mig på ett sätt som gjorde att kuken gled in mellan mina blygdläppar, rakt in i grottan.

Jag satte mig upp, lätt bakåtlutad med mina händer på dina lår, och rörde mig upp och ner över din kuk. Jag berättade för dig hur blank din kuk var av mina fittsafter och att du kunde se när den åkte in och ut i mig. Mina sköna runda bröst gungade i takt med min hur jag red dig.

Du kom snabbare än du brukar, så kåt var du! Men du är alltid en gentleman och väntade tills jag fick den skönaste orgasmen och skrek högt rakt ut.

Med fittan full med sperma gled jag sedan upp mot ditt ansikte och satte mig på din mun. Du slickade i dig alla safter tills jag kom en gång till.

Det är alltid lika underbart med dig, min härliga kåta telefonsexman!

Jag väntar på nästa samtal,

Din alltid lika kåta Hanna xx