Blog,  Sexiga attribut

“En tuff brud i lyxförpackning”

“Jag är en tuff brud i lyxförpackning
En tuff brud i snyggt fodral
Jag är ett litet stycke dynamit…”

Känner du igen den här gamla slagdängan med Lill-Babs? Det är precis så jag känner mig idag – som “ett litet stycke dynamit”.

I förmiddags var jag ute på en liten shoppingrunda och hittade en fantastisk affär med urläckra, sexiga och riktigt fräcka underkläder. När jag såg den här kroppsstrumpan i nät kände jag hur det pirrade till i hela kroppen. Trosan blev alldeles våt när jag tänkte på hur styv du skulle bli av att se mig i den. Och vet du vad det bästa är? Den har ett hål precis över min lilla grotta. Ja, det var ju inget att fundera över – det här läckra fodralet måste bli mitt! Givetvis köpte jag den tillsammans med några andra små läckerbitar som du kommer få se lite senare.

Väl hemma igen tog jag på mig den ursexiga kroppsstrumpan och resultatet ser du på bilderna. Visst är den något utöver det vanliga! Jag måste säga att den är som klippt och skuren för mig. Den sitter perfekt och jag har varit galet kåt hela eftermiddagen när jag gått runt i huset med den på. Åh, så mycket fantasier jag haft, och hålet… ja, det har jag haft användning för.

Den här kommer jag inte visa min man, utan den är enbart till för dig. Den tar jag på när vi ska ha det riktigt hett tillsammans. Tills dess kommer jag fantisera om hur du tar dig in genom hålet 😉

Njut en stund och smek dig lite, så hörs vi snart.

Heta kyssar från Clair