Blog,  Fantasier,  Glädjeämnen,  Lovergirls,  Oralsex,  Sexäventyr,  Sexställningar,  Telesex

En korv med sås, tack!

Eftersom jag är den kåta slyna som jag är, ser jag kukar och fittor i det mesta. Speciell mat såsom korvar, en del frukter och grönsaker kan vara oerhört upphetsande och starta upp min fantasi direkt.

Ibland får jag lust att leka lite med maten och då kan jag suga på korven, gurkan, glassen eller bananen innan jag äter upp den. Jag låtsas att jag slickar kuk och kåtar upp mig samtidigt. Sedan för jag in den i fittan och knullar mig själv tills jag får en skön orgasm.

Andra gånger kan jag leka med mat tillsammans med min man eller någon älskare. Vi lyckas alltid hitta på upphetsande fantasier som får igång oss.

Idag lagade jag härlig köttkorv till middag med en tjock krämig sås, potatis och sallad. Jag njöt i fulla drag medan jag girigt slickade på korven, förde den in och ut mellan mina läppar för att till sist låta tänderna bita sig igenom det spända skinnet. Med stort behag tuggade jag i mig korven tillsammans med rejäla klickar sås, alltmedan fittan vibrerade av kåthet.

Efterrätten serverades, så som sig bör, i sängen med en lång och härligt hård gurka insmord med olivolja. Känslan när den grova delen trycktes in så långt det bara gick, är obeskrivbar. Och orgasmen var som ett mindre jordskalv.

Din alltid kåta slyna Hanna