BDSM,  Blog

En helt ny nivå

Våra ögon möttes på en vernissage. Jag hade aldrig sett honom förut men hans kraftfulla utstrålning gjorde att jag inte kunde slita mig från hans blick. Han kom fram, presenterade sig, lämnade sitt visitkort och sa “ring när du har lust”. Jag som annars är en kaxig typ stod där som en liten skolflicka, rodnande och helt darrig i knäna. I nästa ögonblick hade han lämnat lokalen och jag stod förvirrad kvar med kortet i min hand. Det hade bara gått två minuter och jag kom knappt ihåg hur han såg ut. Allt jag mindes var hans intensiva sätt att se på mig samt hans maskulina doft. Det var något speciellt med honom. Något jag inte kunde sätta fingret på.

Under de följande dagarna dansade han runt i mitt huvud. Jag dagdrömde om honom, fantiserade om heta möten och jag kan inte annat än erkänna att han gjorde mig kåt. “Nej, det här funkar inte”, tänkte jag. “Jag ringer så får vi se vad som händer, har jag tur svarar han inte och då kan jag glömma alltihop”.

En vecka senare satt jag på flyget till Köpenhamn. Allt jag visste var att han hade bokat in oss på ett hotell med utmärkt service, vackra rum, lyx i överflöd men med en lite annorlunda touche. “Ett ställe för njutning”, hade han sagt. Jag fick inte ställa några frågor, bara svara ja eller nej på hans inbjudan.

Med ett stort fång rosor i famnen väntade han på mig på flygplatsen. Utanför stod en limousin med privatchaufför. Jag visste inte vad jag skulle tro. Vem var den här mannen egentligen? Hans visitkort hade inte gett mig några ledtrådar, där fanns bara hans initialer och ett mobilnummer. Det hela var oerhört spännande men jag kände mig ändå trygg.

En stor presentask låg på min säng. Jag tänkte att han köpt en sexig klänning till mig men när jag lyfte på locket var det något helt annat. Något helt nytt för mig. Jag tittade undrande på honom men han bara log och sa ingenting. I asken låg en svart body med snörning både fram och bak, ett par svarta stay-ups i nät, en ögonbindel i svart siden, en svart läderpiska och ett par handklovar. “Herregud, hur ska det här sluta?”, tänkte jag.

Han gick fram till mig och lade sin hand runt min haka, böjde sig ner och gav mig en lång kyss. “Tycker du om din present?”, frågade han och fortsatte kyssa mig ned för halsen. Jag förklarade att jag var helt oerfaren men att jag gärna ville testa. Ritsch ratsch så slet han tag i min blus så knapparna flög all världens väg, och började suga och slicka på mina bröst. Jag blev våt på två röda. Han drog upp min kjol, förde ett finger fram och tillbaka mellan mina lår och bet mig hårt men ändå försiktigt i ena bröstvårtan. “Jag ska ge dig den bästa upplevelsen i ditt liv”, sa han medan han sög på min styva bröstvårta.

Jag stod vänd med ryggen mot dörren när jag hörde hur den öppnades. Han hade fortfarande sin mun runt mitt bröst när steg närmade sig. I nästa sekund hade jag en ögonbindel för ögonen och allt blev kolsvart. Händer klädde av mig naken. Jag vågade knappt andas och tystnaden ekade mellan väggarna. Det enda jag hörde var mina egna hjärtslag. Han började omsorgsfullt slicka nerför min mage, mina lår, vader och till slut mina fötter. Allt medan händer smekte min nacke, rygg, rumpa, insidan av mina lår utan att komma när min fitta. Mina fötter lyftes upp, en i taget, och händer tog på mig bodyn, handklovarna, drog åt snörena på ryggen samt trädde på mig stay-upsen.

Jag kunde inte se någonting. Inte den minsta lilla strimma av ljus. Hur jag än grimaserade fick jag inte ögonbindeln att flytta sig en millimeter. Jag stod på helspänn. Vad skulle ske härnäst? Var de en, två eller ännu fler? Hela situationen kändes helt overklig men jag måste medge att den eggade mig. Plötsligt hörde jag hur klädesplagg föll till golvet. Jag kände doften av honom när han andades mot min hals och ett hårt stånd trycktes mot mig. Hans hand gled in mellan mina lår och retade mig utanpå tyget. “Sära på benen och puta med rumpan”, sa han och kupade handen hårt runt mitt venusberg. Jag gjorde som jag blev tillsagd och små lätta piskrapp mötte mina skinkor. Någon stod definitivt bakom mig och denne någon började ömsom piska, ömsom smeka mina lår och skinkor. Det hettade till lite men var samtidigt upphetsande. Spänningen steg när handen, som höll mitt venusberg, drog isär tyget och långsamt förde ett finger fram och tillbaka mellan mina blygdläppar. Hela min kropp skälvde och jag ville bara skrika “ta mig, ta mig nu!” Han viskade lågt i mitt öra “Hur känns det min kära? Vill du fortsätta?” Jag var torr som Saharas öken i munnen och fick knappt fram ett ljud. Han kysste mig på halsen samtidigt som han öppnade upp korsetten så mina bröst blottades. Tungspetsen lekte runt bröstvårtorna, ner över magen och in mellan mina lår. Den här mannen var minst sagt en virtuos med sin tunga. Det var med nöd och näppe jag klarade av att stå kvar upprätt. Samtidigt trycktes ett rejält stånd mot min rumpa. Nu visste jag i alla fall att personen bakom mig var en man. Han andades tungt mot min nacke, smekte mina bröst och nöp mig i bröstvårtorna. Sedan tog han piskan och lade den som en snara runt min hals. Inte hårt, men tillräckligt för att jag skulle känna den.

Tungan rörde sig i cirklar runt min klitoris när snaran drogs åt lite till. I samma sekund knackade det på dörren och en röst ropade “room service!”. Någon kom in med en vagn men inga steg hördes lämna rummet igen. Till min stora lättnad lossades snaran runt min hals. Tungan tog sig tillbaka upp mot min mun och jag kände smaken av mina safter. Han tog mig i handen och förde mig till en stol. “Sätt dig, min kära”, sa han. “Du måste vara både hungrig och törstig”. Jag hade varit några sekunder från orgasm, så mat var det sista jag tänkte på.

Doften av salt hav kom emot mig när han tryckte ett ostron mot mina läppar. Jag gav efter och lät dem slinka ner, ett efter ett, i gott sällskap av champagne. Ingen sa något, allt som hördes var bara belåtna sörplanden.

“Nu är det dags för efterrätt”, viskade han i mitt öra medan han ställde sig framför mig, tog tag i mitt hår och vände mitt ansikte uppåt. Hans ollon trycktes mot mina läppar samtidigt som jag kände hur mina lår drogs isär och en tunga letade sig in mellan blygdläpparna. Jag slickade runt ollonkanten och sög sedan in hela härligheten i munnen. Han höll fast mitt huvud och började jucka i långa tag medan tungan, mellan mina lår, ivrigt slickade sig djupare in i min vagina. Jag orkade inte längre fundera över vem, vad och hur, utan bestämde mig för att bara ge mig hän. Plötsligt drog han ut kuken och beordrade mig att lägga mig ner på rygg med armarna över huvudet och benen brett isär. Något som kändes som fjädrar drogs över mina bröst, lår och blygdläppar. Överallt på en gång. Hans varma andedräkt blåste lätt mot min klitoris samtidigt som han lät sina fingertoppar försiktigt nudda mina yttre blygdläppar. Den retsamma beröringen gjorde mig galen av en kåthet som bultade djupt inne i mig. Det sköna övergick snabbt till smärta när jag kände hur något klämdes fast runt mina bröstvårtor. En smärta som intensifierades av snärtande piskrapp över brösten, magen och ner över venusberget. Aldrig hade jag kunnat tro att njutning var så förenad med svidande brännande hud. Jag medgav motvilligt för mig själv att piskan helt klart gjort mig upphetsad.

Mina ben lyftes upp så att jag hade knäna under hakan vilket innebar att fittan låg helt blottad. Benen hölls fast i ett stadigt grepp samtidigt som en kuk pressades in mellan mina läppar. För första gången hördes vällustiga stönanden när han rörde sig in och ut i munnen. Jag sög hårt och hungrigt när jag helt plötsligt kände en tunga på undersidan av båda mina lår. Samtidigt! Jag insåg att det i alla fall var minst tre personer som höll på med mig. Tungorna slickade upp mot fittan och möttes mellan blygdläpparna. Den ena koncentrerade sig runt min klitoris medan den andra sög och nafsade på mina blygdläppar. De måste ha stått på varsin sida av mig för något hårt trycktes rakt in i min grotta. Först trodde jag att det var en dildo men sedan kände jag en kropp mot mitt underliv. Nu var jag riktigt förvirrad. Vem hade jag i munnen? Vems kuk rörde sig långsamt in och ut i min vagina? Båda två rörde sig i samma takt. Det var som att det fanns en dirigent i rummet. Efter en stund ökades tempot och de körde hårt och snabbt. Tungorna var inte sena att hänga på. Min kropp började skaka och det kändes som vilda vågor rev och slet mig mitt itu. Med en sprutande kuk långt ner i halsen skrek jag ut min orgasm samtidigt som min fitta kramade ur varenda droppe ur lemmen mellan mina lår. Tungorna fortsatte frenetiskt slicka mig till orgasm efter orgasm.

Jag var fullkomligt slutkörd när mina handbojor togs av så att de kunde ställa mig på alla fyra. Under mig låg en man med stenhård kuk mot min mage. Jag kände genast igen hans doft och tröttheten försvann i ett nafs. Den här mannen påverkade mig som ingen annan och jag ville bara ha mer och mer av honom. Med ett stadigt grepp om min midja tryckte han ner mig över kuken som utan tvekan gled djupt in i mig. Sedan tog han bort bröstklämmorna, slickade ömt såren runt mina bröstvårtor och fortsatte upp mot min mun. Han sög tag i mina läppar och kysste mig med både begär och bestämdhet. Inte ens i min vildaste fantasi hade jag kunnat ana att en man så tillgivet och kärleksfullt skulle kunna dominera mig. Jag var helt i hans våld. Min vulva, som hade orgasmerna i färskt minne, drog ihop sig runt han härligt grova kuk och jag stönade rakt in i hans mun. Samtidigt kände jag hur något letade sig in mellan mina skinkor. Jag minns att jag tänkte att nu fick det väl ändå vara nog, men ack vad fel jag hade! Ett hårt stånd trängde in i mig bakifrån och tillsammans rörde de sig rytmiskt tills jag fullkomligt exploderade i tusen bitar och föll ihop över honom. Han kysste mig över ansiktet, tog av mig ögonbindeln och sa med eftertryck: “Jag släpper dig aldrig, bara så du vet!”

En stund senare var det dags för tungorna igen…

-Hoppas jag gjort dig riktigt kåt nu när jag skämt bort dig med denna långa berättelse om min första BDSM erfarenhet. Ring mig så vi kan ta varandra till nya nivåer, du och jag.

Din Hanna