Blog,  Glädjeämnen

Dress for success

Hej och god lördag. Jag var bara tvungen och komma in här på bloggen för att skriva några rader innan kvällens middagsgäster anländer. Om du har läst tidigare inlägg så vet du att jag haft ett härligt äventyr med en av gästerna, och nu är jag så upphetsad över att träffa honom igen. Jag har varit störtkåt hela dagen och inte kunnat tänka på något annat än att få känna hans sköna kuk i mig. Inte för att jag riktigt vet hur det ska gå till, men jag får väl lägga sömnmedel i min mans vinglas eller nåt’ liknande. För knulla, det ska jag!

Just nu, när jag sitter här framför dataskärmen, blir jag bara våtare och våtare i trosan. Fittan har verkligen bråkat med mig sedan jag vaknade i morse. Till och med när jag var ute och shoppade på förmiddagen var jag tvungen att gå in i ett provrum för att onanera. Sedan när jag kom hem, tog jag av mig alla kläder och gick direkt in till min man och beordrade honom att slicka mig. Visst är det härligt att vara kåt, men ibland kan det vara lite påfrestande. Min man gav mig i alla fall en skön omgång med tungan och sedan tog han ut mig i duschen för att ge mig ännu mer njutning. En riktig specialare som han tänder på själv också. Han blir vansinnigt kåt av att jag får kraftiga orgasmer så idag körde han in en grov dildo med vibrator i fittan på mig samtidigt som han höll duschmunstycket mot min klitoris. Och då med den kraftigaste strålen. Sorry, men här duger inget annat än kraftord – jääävlar vilka orgasmer! Och ovanpå alltihopa sög och bet han på mina bröstvårtor så hela kroppen knottrade sig. Det var en vild eftermiddag. Men nu sitter jag alltså här och är plaskvåt igen. Inte av vatten dock, utan av fittsafter.

Om femton minuter är de här så nu måste jag snabbt göra något åt mitt pirrande mellan låren. Det kommer nog att räcka med några smekningar mellan fittläpparna för orgasmen är galet nära. Sedan måste jag måla mina andra läppar, rätta till klänningen och skynda mig ner till min man för att ta emot ännu fler män. Det här kommer bli spännande. Vem vet, jag kanske är på linjen inatt och då kan jag berätta mer om vad som hända skall.

Önskar dig en skön, kåt lördagskväll.

Kyssar från Hanna xxx