Blog,  Glädjeämnen,  Lovergirls,  Oralsex,  Sexäventyr

Doften av kvinna

Att ha sex med en kvinna är lite annorlunda än att ha sex med en man, men båda upplevelserna kan vara lika heta och upphetsande. Det är ju precis samma som att ha sex med olika män, det kan vara som natt och dag.

Många tror att man är bisexuell för att man har sex med båda könen, men själv har jag aldrig direkt funderat över min egen sexuella läggning. Jag vet att jag tänder enormt på män och att bli uppfylld av en ordentlig kuk, men jag tänder också på en mjuk, varm kvinnokropp som doftar kåthet och fitta. Och det räcker med den vetskapen för mig.

Att slicka en blodfylld fuktig fitta är oerhört upphetsande. Likaså att slicka och suga på fylliga runda bröst med styva bröstvårtor som bara vill ha mer och mer. Att ligga över en kvinna som slingrar sig av lusta och stönar högt när min tunga letar sig in i hennes grotta, är en belöning i sig eftersom jag kan relatera till det hon känner. Och att slicka hennes känsligaste områden tills sprutorgasmen blöter ner mitt ansikte är fantastiskt. Det är på något poetiskt vis som att ha sex med livets ursprung.

Idag njöt jag tillsammans med en ohämmad sexgudinna som aldrig fick nog. Jag tror vi låg i en 69:a i säkert en timme, och gav varandra orgasm efter orgasm. Vi duschade tillsammans och lekte med duschstrålar mot våra klitorisar, vi smekte varandra under bordet när vi åt lunch, vi tittade på porrfilm samtidigt som vi onanerade med varsin dildo. Lustfyllt, härligt och livsbejakande! Precis så som jag vill att mitt liv ska vara.

Alltid din kåta Hanna xx