Blog,  Fantasier,  Sexiga attribut

Dildos och porrfilm

Är som vanligt ensam hemma och idag har jag fördrivit dagen med att ligga i soffan och titta på porrfilm. Jag fantiserar ofta om att det är jag som är med i porrfilmerna och får smaka på alla möjliga sköna kukar. Tror du jag blev upphetsad när jag idag fick se två välbyggda mörkhyade män tillsammans med en kvinna som var ganska lik mig. Och vet du vad de gjorde? De dubbelpenetrerade henne i fittan samtidigt! Jag har provat det några gånger själv, men aldrig med så stora grova kukar. Det tog inte många sekunder förrän jag var stenkåt! Jag pausade porrfilmen och nästan sprang in i mitt sovrum för att hämta mina två dildos och glidkräm.

Jag startade filmen igen och såg hur de härliga kukarna rörde sig inne i hennes vagina. Jag tog en stor klick glidkräm som jag masserade hela fittan med, och sedan en ordentlig klick på den ena dildons topp. Den är stor och grov och har ett ollon. Jag började med att köra den in och ut en stund medan jag tittade på filmen. När fittan blivit rejält uppvärmd och lite uttänjd, tryckte jag den andra dildon mot öppningen och med lite trixande fick jag in den också. Det var en speciell känsla måste jag säga. När båda två var djupt inne i fittan startade jag vibratorn på dem. Det är tur att jag bor i villa för det gick inte att hålla emot. Orgasmerna kom som elektriska stötar och jag skrek och stönade som en galning. Allt medan jag hela tiden tittade på männens kukar och låtsades att det var min fitta de fyllde. Jag vet inte hur länge jag höll på men jag tittade på filmen flera gånger och fick aldrig nog av orgasmer.

Nu sitter jag här med en öm fitta och kan knappt gå normalt, men det var det värt. Jag ringde min man förut och berättade vad jag gjort idag. Han sa att han fick värsta ståndet när han föreställde sig bilden av mig med två kukar i min vagina samtidigt. Nu planerar han att vi ska testa detta till helgen när han kommer hem. Mer om det äventyret skriver jag i kommande blogginlägg.

Het kyss från Hanna.