Blog

Det rullar på

Maken ska iväg på en längre jobbresa, så då får man ju förberede sig och tänka till så att man gör det mesta möjliga av tiden i full frihet.

Jag vill ha sex under tiden han är borta, gärna lite äventyr, gärna se nåt nytt. Sexet vill jag ha med en liderlig kille som är totalt sexuellt utsvulten, laddad till bristningsgränsen, gärna en som saknar kvinna hemma så att han riktigt känner att jag är enda chansen.

Lastbilschaffis! Där får jag allt det, de har aldrig fasta relationer för ingen tjej orkar det schemat de har.  Så de är hungriga.

Frågade runt lite, nån hade en kompis kusin som skulle ut på en lång körning och jag skickade meddelande, bifogade bild. Jag sa precis vad jag ville, undrade om han var sugen på sällskap i hytten några dar.

Pling, pling, hans JA TACK kom inom tre sekunder. Så ja, maken kommer inte ha den roligaste resan. Och om du hör stön och brunstvrål från en lastbil i veckan, så vet du varför.