Blog,  Glädjeämnen,  Loverboys,  Sexäventyr,  Sexställningar

“Det är så jäkla skönt att träna” …

Jag kände mig rastlös och hade inget planerat, så jag bestämde mig för att ta en sväng till gymmet. Vid den här tiden på kvällen var det aldrig speciellt många människor, och jag föredrog att träna då. Givetvis tyckte jag om att få uppskattande blickar på min välformade och sexiga kropp, men inte när jag tränar.

Jag kom in på gymmet i tights och tränings-BH. Träningskläderna avslöjade verkligen mina former och framhävde både mina runda, sköna bröst och min läckra rumpa. När jag blev varm och svettig blev kläderna så gott som genomskinliga och då distraherades även den mest ointresserade man.

Jag såg honom direkt! Han låg på en bänk framför spegeln vid de fria vikterna! Hans muskulösa armar pumpade rytmiskt ett par hantlar upp och ner i jämn takt, och jag såg hur hans magmuskler spändes. Naturligtvis drogs min blick ner mot hans skrev och hans träningsbyxor visade att där fanns resurser innanför! Det var omöjligt att slita mina ögon från denna sexiga syn, och det verkade som om han kände sig iakttagen. Han tittade upp och fick syn på mig där jag stod som fastklistrad och bara tittade. Och det gick inte att ta miste på VAD mina ögon fascinerades av.

Ett leende spred sig över hans ansikte, och han blinkade åt mig. Han vinkade att jag skulle komma närmre, och jag gick mot honom utan minsta tvekan. Jag ville definitivt få kontakt med den här mannen som påverkade mig så starkt så att jag redan kände fukten mellan mina ben. Han låg kvar på bänken och när jag stod helt nära såg jag hans jättestånd. Här var det inga krusiduller utan han frågade rakt ut om jag ville göra övningar på hans påle. Jag log sexigt mot honom och ställde mig gränsle över bänken. Med båda händerna drog jag av hans byxor och hans stora kuk ställde sig rakt upp i det fria. Jag gled ur mina tights och satte mig ner på knä, men bara så lågt att hans ollon kunde nudda och känna vittringen av min våta fitta. Jag ville att han skulle få nosa på mig en stund först. Jag ville reta och hetsa honom. Jag rullade med höfterna så att ollonet gled fram och tillbaka mellan blygdläpparna, och eftersom jag redan var så våt av fittsafter gled den med lätthet in i min sköna tajta grotta, när jag satte mig ner på honom.

Han stönade ljudligt när jag rörde mig upp och ner över hans grova påle som fyllde hela vaginan. Han lade sina händer runt mina bröst och tryckte sitt underliv mot mitt. Jag red honom fortare och fortare medan jag samtidigt smekte min svullna klitoris. Han flyttade händerna ner mot mina höfter, mötte mig i varje rörelse och stötte in kuken så djupt han kunde. Vi, två främlingar, tittade varandra in i ögonen medan vi likt hungriga djur kämpade för vår belöning. Svetten rann och kåtheten låg som ånga över oss. Jag gnuggade min klitoris hårt medan jag nästan flög upp och ner över hans stenhårda påle som genomträngde mig. Jag kände ryckningarna i hans kuk – hans orgasm var nära. Bara tanken på att bli fylld med hans säd gjorde att min fitta bröt ut i en explosion. Plaskvåt av safter fortsatte jag rida honom tills han skrek rakt ut. Jag kände hur han pumpade sig tom djupt inne i mig.

Jag hade fortfarande kuken i mig när jag, helt svettig och slut, lade mig ner ovanpå honom. Han tryckte sig mot mig och lade sina starka händer runt min rumpa. ”Pålen ska stanna kvar inne i dig”, sa han med ett brett och belåtet smil. ”Det är så jäkla skönt att träna!”