Analt,  Blog,  Fantasier,  Kinky,  Oralsex,  Sexäventyr,  Sexställningar,  Telesex

Den andra kvinnan

Vi pratas vid några gånger i veckan du och jag, och jag vet att du tänder på att ha lite småkinky telefonsex med mig.

Idag överraskade jag dig i fantasin med att min väninna kom hem till mig precis när jag sög din kuk. Ytterdörren var olåst så hon hade bara gått in och istället för att chockas över vad vi höll på med, blev hon störtkåt av att se din kuk långt ner i halsen på mig.

Hon slet av sig kläderna och puttade undan mig så att hon också skulle få smaka på din stora sköna balle. Du tittade storögt på hennes mulliga kropp och jag såg hur tänd du blev av hennes stora hängande bröst som gungade när hon gick fram till oss. Hon är minst lika slampig som jag så hon bara tog ett rejält tag om din kuk och började suga och slicka.

Jag satte mig ner på ditt ansikte och gnuggade fittan mot din mun tills ditt ansikte var vått av mina fittsafter. Du slickade och sög hungrigt och jag visste att du ville ha mer juice, så jag lät dig smaka tills du inte kunde ta emot mer.

Helt plötsligt stönade du högt om och om igen och jag förstod att väninnan gjorde något skönt för dig. Nyfiket gled jag ner bredvid henne och såg att hon hade stoppat in fingret i anus på dig, medan hon sög kuken riktigt hårt.

Jag fick en idé och hämtade min strap-on som jag tog på mig. Sedan sa jag till min väninna att hon skulle lägga sig på rygg på golvet, och att du skulle ställa dig på alla fyra över henne så att du kunde knulla hennes mun. När ni satt igång, ställde jag mig på knä bakom dig och tryckte försiktigt in den inoljade löskuken i ditt anus. Längre och längre in tills du skrek rakt ut av lusta.

Min väninna smekte dig i mellangården samtidigt som hon tog din kuk långt in i munnen, och jag knullade ditt anus i långa sköna tag tills du sprutade och skrek som jag aldrig hört dig skrika förut.

Jag tror att du kommer onanera till minnet av vårt samtal många gånger.

Hanna xx