Analt,  BDSM,  Blog,  Bondage,  Fetischer,  Kinky,  Oralsex,  Rollspel,  Sexäventyr,  Sexiga attribut,  Sexställningar,  Telesex

Bind mig, aga mig!

Med ett stadigt grepp höll han i mitt hår och drog mitt huvud bakåt. Kuken stod rakt ut mitt över mitt ansikte när han beordrade mig att gapa stort.

Bara några minuter innan hade han tvingat mig att klä av mig alla mina kläder ute i trappuppgången. Risken att någon granne skulle se mig var stor, och det var just det som var meningen eftersom han tände på att jag eventuellt skulle bli upptäckt. Därefter satte han på mig fotleds- och handledsfängsel så att jag inte skulle kunna röra mig eller försvara mig.

Han tryckte in kuken rakt ner i halsen på mig och körde den in och ut i långa snabba tag. Eftersom jag inte kunde hålla i mig, var hans tag om mitt hår det enda som hindrade mig från att falla. Jag kände hur det började rycka kuken när han snabbt drog sig ur min mun. Med ett leende sa han att jag inte skulle tro att det snart var över.

Min master var duktig på dominanslekar och fick mig alltid plaskvåt av kåthet, vilket han kände när han förde skaftet på sin piska mellan mina blygdläppar.

“Du är ingen blyg viol, du”, sa han och tryckte in skaftet i min mun. “Slicka rent det, din slyna!”

Jag slickade i mig fittsafterna medan jag borrade in naglarna i mina lår. Jag njöt av smärtan och kände hur fittan drog ihop sig av kåthet. Han tog tag i piskan och klatschade till mig över svanken och ner mot rumpan. “Jag tror visst att slynan tar sig friheter. Har du fått tillåtelse att kåta upp dig?” Han höjde piskan och gav mig några ordentliga rapp så det sved i skinnet. För varje piskrapp som gjorde märke på min hud, stönade jag högre och högre och blev bara kåtare och kåtare.

“Är det så här du vill ha det?”, frågade han.

“Ja master, jag förtjänar all bestraffning”, svarade jag så underdånigt jag bara kunde.

Han tittade strängt på mig och lossade sedan mina fötter och tryckte ner mig på mage på golvet. Med starka bestämda händer drog han isär mina ben och förde sin kuk mot mitt anus. Han tryckte ollonet mot den lilla rosetten, som genast gav vika och öppnade dörren in till det trånga, varma utrymmet han ville njuta av. Med ett belåtet grymtande förde han sin nu stenhårda bultande kuk in och ut i långsam fart. Han tog tag om min hals och höll mig i ett precis lagom tryck, medan stötarna blev hårdare och djupare.

“Var det så här du ville ha det?”, stönade han in i mitt öra.

“Ja tack master”, svarade jag.

“Vad sa du? Jag hör ingenting!”, röt han till.

“Ja, snälla master. Tack för allt du gör för mig”, svarade jag så mjukt och ödmjukt jag bara kunde.

Sekunden efter sprutade han allt han hade in i mitt anus så det rann nerför låren. Därefter daskade han till mig över rumpan och sa: “Nu är det din tur, älskling”.

Din alltid lika kåta och slampiga Hanna