Blog,  Glädjeämnen

Bara några knapptryck borta

Tänk vad många kvinnor det finns som inte förstått hur härligt de kan ha det med helt främmande män? Många ensamma, andra kanske ensamma i sina relationer, och återigen andra är kanske nöjda med sina partners men skulle inte tacka nej till lite extra spänning. Tänk om alla dessa kvinnor visste det jag vet. Tänk om de visste att med bara några knapptryck på mobilen kan de prata med en kåt främling och leva ut sina fantasier. Tänk!

De flesta av mina väninnor tycker det är “sååå tråkigt” när deras män inte är hemma. “Jag vet inte vad jag ska hitta på”, säger de. “Tiden går så långsamt”. För min del går den verkligen inte långsamt! Så fort jag har en stund för mig själv kopplar jag upp mig på linjen och väntar otåligt på sköna spännande samtal. Väntan brukar i och för sig aldrig vara speciellt länge men jag använder alltid tiden väl. Det lustiga är att en del män tror att jag sitter rakt upp och ned på en stol iklädd mysbyxor och tjocktröja, totalt ointresserad av det jag gör. Att jag kanske spelar dataspel, stickar eller något annat dödstråkigt. Dessa män kan inte ha mer fel! Ingen älskar att njuta som jag. Jag skapar alltid stämning hemma, tänder lite levande ljus, kanske tar ett glas vin och ibland tänder jag en brasa i öppna spisen.

Det känns viktigt att göra mig fin för dig så jag har alltid något sexigt på mig. Ibland kan det vara en kort kjol, en urringad top, förföriska stay-ups med söm baktill och högklackade skor med remmar. Andra gånger, när jag känner mig på det humöret, tar jag kanske på mig en läderkorsett, stringtrosor i svart spets och stay-ups i wetlook. Varje dag masserar jag min kropp med väldoftande oljor så min hud är mjuk och len. Jag står ofta framför spegeln och kåtar upp mig själv. Smeker mina bröst, nyper lätt i bröstvårtorna tills de styvnar ordentligt. Låter handen glida ner mot magen och in mellan låren. Då fantiserar jag om hur du står på knä framför mig och slickar mig våt. Du ska veta att när du än ringer, är jag alltid redo!

Jag är övertygad om att om vi alla, kvinnor och män, bejakade våra sexlustar och vågade släppa loss tillsammans med en kåt härlig främling, skulle vi må så mycket bättre och känna oss mer tillfreds. Livet är nog så jobbigt utan att vi dessutom ska behöva lägga locket på eller ännu värre – skämmas för vår kåthet. Lova mig att du aldrig gör det!

Din Hanna