Blog,  Glädjeämnen,  Oralsex,  Sexäventyr,  Sexställningar

Avsugning i min lilla svarta

Det var fest och utan ett ord smög vi in i ett av sovrummen. Jag lade mig tillrätta i sängen. Långsamt sträckte jag ut handen och tryckte den mot upphöjningen strax under hans bälte. Han var varm. Sedan fortsatte jag ner över byxorna mot hans högra lår och smekte försiktigt insidan. Jag slöt ögonen och kom på att jag höll andan. Jag undvek att tänka på vad det var jag höll på med. Inga funderingar, inga frågor, ingenting.

Det var nu eller aldrig.

Försiktigt lossade jag alla knappar i hans knappgylf och kände hur hans penis växte sig större. Jag förde in handen innanför tyget och tog darrande tag i hans penis. Jag hade ofta undrat hur hans penis såg ut och hur den skulle kännas, nu höll jag den i min hand. När jag rörde min hand upp och ner över penisen växte den sig ännu större och hårdare.

Jag tryckte mina läppar mot ollonet, slickade runt ollonkanten och sög sedan in penisen i munnen. Centimeter för centimeter dök den längre och längre in i mig. Smaken av honom gjorde mig upphetsad och jag sög honom hårdare och djupare tills hans höfter gungade mot mig i kraftiga stötar.

Djupare och djupare ner mot min hals, jag försökte få in allt av honom i mig.

Med ett plötsligt ryck tömde han allt han hade i mig. Jag svalde snabbt och höll kvar honom så långt ner i halsen jag kunde. I det ögonblicket hade jag kunnat svälja honom hel.

Det var bara där och då. En natt. En enda gång. Men jag vet att han alltid kommer minnas mig.