Blog,  Fantasier,  Glädjeämnen,  Sommar

Årets första strandmöte …

Så kom då äntligen sommarvärmen till oss. Jag var helt enkelt tvungen att åka till stranden för att inviga min nya bikini samt få sol på min vinterbleka hud. Min man skulle som vanligt ut och spela golf så jag tog min bil och körde några mil extra till en av våra bästa stränder. Jag älskar att köra bil på sommaren, känna vinden i mitt hår, spela hög musik och blåsa på på motorvägen.

Det var inte så mycket folk på stranden ännu, kanske för att det var Mors dag idag? Jag lade mig ner i sanden och tog fram en medhavd bok. Men det blev inte så mycket läsa av för efter något kapitel kom en man och lade sig bara någon meter från mig. Jag tyckte det var lite väl närgånget eftersom stranden var ganska öde så det fanns gott om plats. Men jag var inte dummare än att jag begrep att han hade något i kikaren .. Jag tog demonstrativt på mig min solhatt, solglasögon och tröja, och lade mig ner på mage med en ointresserad min.

“Jag måste säga att du har ett jävligt läckert arsle”, hörde jag honom ropa åt mitt håll. “Arsle” är ett ord jag inte uppskattar och svordomar är heller inte trevligt om man vill imponera på mig. Jag låtsades som att jag inte hörde, och “sov” vidare.

“Jo, jo, den hade man ju velat tränga in i!”, fortsatte han. Jag suckade djupt och tänkte att det var ju typiskt att jag skulle få en galning på halsen när det enda jag ville var att få sola i fred. Jag bestämde mig för att inte röra en min eller svara, till slut tröttnar han nog. Men ack vad jag bedrog mig.

“Jag kan slå vad om att din kussimurra är minst lika läcker”. Men nu fick han väl ändå ta och ge sig. Jag började härskna till men fick svårt att hålla mig för skratt. “Kussimurra!?” Vilken tönt. Vem säger sånt? Jag tittade mig omkring och såg att vi var ensamma där vi låg. Jag fattade att han inte var så kaxig som han ville ge sken av, så Fan flög i mig. Jag reste mig upp, tog av mig tröjan och ställde mig över honom. Med ett ben på varje sida av hans ansikte sänkte jag mig ner mot honom. Bara lite grann, men tillräckligt nära för att han skulle få se “kussimurran” och mer därtill. Han blev knallröd i ansiktet och visste inte vad han skulle säga eller göra.

“Vad tycker du? Är den läcker eller vill du hellre se mitt arsle?” Jag vände på mig och tog några steg så att jag stod precis över hans höfter. Med en snabb rörelse drog jag upp bandet på bikinitrosan och lät den falla ner runt mina fötter. Jag lutade mig lite lätt framåt med benen isär, och putade med rumpan allt jag kunde. “Passa nu på att njuta av utsikten”, sa jag. “Du vet inte när du får en sådan chans igen!” Inte ett ljud kom över hans läppar men kuken hade ställt sig rakt upp. Jag tittade på den, tog på mig trosorna och frågade om han använt den på en riktig kvinna någongång. Sedan gick jag och satte mig ner på min plats, tog av mig bikinitoppen och smörjde omsorgsfullt in mina bröst med solkräm. Jag visste att han var förvirrad och aldrig varit med om något liknande i sitt liv. Nöjd med mitt lilla “skådespel” satte jag mig sedan i bilen, skruvade upp volymen och åkte hem till maken som fick en något annorlunda berättelse till eftermiddagsdrinken.