Blog,  Fantasier,  Oralsex,  Sexäventyr,  Telesex

Äntligen sol & äventyr

Utlandssemester är lika med sol, bad och härliga knull.

Jag och min man brukar resa på solsemestrar tillsammans, men nu på årets första semester, ville jag åka iväg ensam. Och det gjorde jag.

Redan första kvällen, när jag satt på uteserveringen och läppjade på ett glas kallt vitt vin, kom det fram en riktigt läcker yngling och frågade om han fick sätta sig ner. Långsamt synade jag honom uppifrån och ner. Han var solbränd, hade en vältränad kropp, såg ren och fräsch ut, och den lilla utbuktningen under jeansen såg lovande ut. Jag pekade med handen mot en stol och log inbjudande mot honom.

Vi konverserade artigt en liten stund, sedan reste jag på mig och sa att jag skulle hem och sova. Han kunde komma till stranden nästa dag, om han ville. Han såg lite förvirrad ut, för en sådan godbit var definitivt van att få napp med en gång … men inte med mig. Min plan var att få honom att tråna efter mig. Han skulle bara vara min den här veckan!

Jag behövde inte vänta länge förrän han dök upp på stranden. Lika blasé och ointresserad som jag var igår, var jag nu också. Han försökte med all sin charm, men jag låg och lyssnade på musik i mina hörlurar och log bara lite lätt åt honom ibland.

Efter någon timme reste jag på mig och bad honom passa min väska medan jag tog mig en simtur. Ett test för att se vad som hände. Han satt snällt kvar när jag kom tillbaka med vattnet rinnande nerför min kropp. Han stirrade hungrigt på mig och jag visste att jag hade honom på kroken. Jag tog av mig bikinitoppen och lade mig ner på rygg med benen lätt uppdragna och isär. Jag kände hans blickar medan jag masserade in brösten med solkräm. Magen. Låren. Mellan låren. Sedan lade jag mig på sidan vänd mot honom. Han försökte dölja sitt stånd, men det gick inte så bra. Jag flyttade mig närmare honom och förde in handen under hans badbyxor. Kuken blev stenhård på noll och ingen tid. Nu hade jag honom i mitt grepp.

Jag satte mig upp, packade ihop mina grejer och tog på mig min top. Han låg kvar med glansiga ögon och bultande stånd när jag gick. Ikväll ska han få knulla mig.

Imorgon berättar jag fortsättningen.

Din kåta Hanna xx